Šablonas:Lietgyv

Šablonas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Siūlomas šablonas Lietuvos gyvenvietėms (apytikriai, mažesnėms nei 5000 gyventojų), kuriame būtų pateikta esminė informacija apie įvairius objektus. Idėja yra patalpinti vietoje po pirmosios pastraipos, kairiau 'ltgyv' šablono, kad nepersidengtų su pastaruoju. Preliminariai šablonas atrodytų maždaug taip (užpildytas):

Statiniai, atminimo objektai bažnyčia, vienuolynas, koplytstulpiai, kapinės, paminklai ir pan.
Kasdienių poreikių įstaigos parduotuvė, baras, restoranas, kavinė ir pan.
Įmonės verslo, paslaugų, labdaros, žemės ūkio ir kt.
Švietimo, ugdymo ir mokslo įstaigos lopšelis, darželis, mokykla, insitutas
Kultūros įstaigos kultūros namai, muziejus, kultūros centras ir pan.
Paštas, banko filialas
Gydymo ir globos įstaigos, vaistinės

Dešiniajame stulpelyje įrašai būtų konkretūs (t.y. tokia ir tokia bažnyčia ir pan.). Lentelės spalvas reikėtų dar suderinti papildomai, taip pat ir pridėti simboliukus (pvz., prie pašto ir banko - tipišką pašto trimitą geltoname fone ir monetą).

Gamtos paminklus ir objektus siūlyčiau lentelėn nedėti, verčiau aprašyti žemiau jos. Taip pat galima į lentelę įtraukti galbūt kitas eilutes ar objektų grupes. Siūlau diskutuoti.

Šablonas būtų naudojamas taip, kad įrašius į eilutę reikšmę, ji rodoma, o jeigu eilutė tuščia - tuomet nerodoma (panašiai kaip 'ltgyv' šablonas). Taigi siūlau diskusiją. Jeigu vikinautai nuspręs, kad lentelės nereikia – ramia sąžine atsisakysiu idėjos :). CD 12:14, 2007 rugsėjo 6 (EEST)