Aptarimas:Česnakas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šiame straipnyje aprašomi: česnakas, svogūnas, poras kaip viena gentis. Galima juos apjungti ir nukreipti į "česnakas", tačiau reikia palikti atskirus pavadinimus, nes ne visi supras, kad apie porus ar svogūnus ieškoti reikia prie česnakų. O valgomasis svogūnas, kaip atskirą šios genties rūšį, atskirti. Jouli 13:27, 2006 Lapkričio 5 (EET)

Tai, jei jie visi yra vienoje gentyje, tai ir aprašomi kartu. Nelabai matau, kame čia problema. Svogūnas nukreipia į valgomasis svogūnas, o poras nukreips į Daržinis poras, kai bus straipsnis.E rulez 14:11, 2006 Lapkričio 5 (EET)

1. "Česnakas (svogūnas, poras)" yra gentis, "Valgomasis svogūnas", "Daržinis poras" ir t. t. - rūšys. Kiek žinau Wikipedijoje, gentys ir rūšys atskirtos, tai kodėl gi čia suplakam į vieną krūvą? Gal tada pvz. ir kokį liūtą (rūšį) prijunkit prie panterų (gentis).

Kurioj vietoj čia suplakta? Yra bendras genties rūšių aprašymas ir išvardintos rūšys. E rulez 14:42, 2006 Lapkričio 5 (EET)

2. Apie tai, kad česnakas, svogūnas ir poras yra viename straipsnyje "česnakas", žino nedaugelis. Dabar žmogus, ieškantis aprašymo apie porą, neranda nieko. Pavadinimas "poras" nukreips jį ten kur reikia - į "česnakų" gentį. Jouli 14:34, 2006 Lapkričio 5 (EET)

Galim padaryt, kad poras ir svogūnas nukreiptų į Česnakas, nors, manau, kad paprastai žmonės poru vadina daržinį porą, o svogūnu - valgomajį svogūną. E rulez 14:42, 2006 Lapkričio 5 (EET)