Vikiprojektas:Vadovai/Apie iniciatyvą

Projektas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Parašius ar papildžius straipsnį apie kurios nors valstybės valdovą ar vadovą ir (arba) jo šeimą, tokį atliktą darbą galite įtraukti į iniciatyvos rezultatų sąrašą.


  • Be Vikiprojekte Mėnesio šalis išrinktų mėnesio šalių, kiekvieną mėnesį yra papildomai gali būti išrenkama viena arba dvi rekomenduojamos mėnesio valstybės ir vieneri arba dveji rekomenduojami metai. Tą mėnesį didesnis dėmesys yra skiriamas išrinktų valstybių valdovams ar vadovams, t.y. sudaromas(-i) šių valstybių valdovų ar vadovų sąrašas(-ai), parengiamos valdovų ar vadovų biografijos, tų valstybių valdovų dinastijos arba šeimos, valdovų ar vadovų dinastijų arba šeimų nariai, valstybių valdovų ar vadovų gimimo, mirties, valdymo pradžios datos yra įtraukiamos į metų straipsnius. Be to, kuriami nauji reikalingi duomenų apie šalis šablonai arba jau esantys šablonai papildomi trūkstama informacija.
    • Kad būtų lengviau išversti, šalia išrinktų valstybių reikalingų valdovų ar vadovų sąrašų yra pateikiama nuoroda į atitinkamą išsamų Vikipedijos sąrašą anglų ir (arba) kita kalba. Jei manote, kad sąraše turėtų būti ir kiti straipsniai, sąrašą galite papildyti patys.
  • Mėnesio valstybes skelbia ir darbų sąrašus sudaro projekto vadovas --Vpovilaitis apt.. Jei būsimos mėnesio valstybės sąrašą norite sudaryti patys, dėl to susitarkite projekto vadovo naudotojo aptarimo puslapyje.
  • Mėnesio valstybių ir metų kandidatūras dėkite čia.
  • neišrinkus (nesant pasiūlymams) sekančio mėnesio rekomenduojamų mėnesio valstybių bei rekomenduojamų metų iniciatyva yra pratęsiama sekančiam mėnesiui
  • Iniciatyva apima ne tik rekomenduojamų mėnesio valstybių bei metų, bet ir bet kuriuos kitus vartotojų sukurtus valstybių vadovų ar valdovų straipsnius, kurie taip pat yra atskirai vertinami.

Valstybių vadovų iniciatyvos statistika[redaguoti vikitekstą]