Pereiti prie turinio

Naudotojo aptarimas:Bizonas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Naudotojo aptarimas:Xportas)

-------- Bizono aptarimas --------


Sveikinu sukūrus portalą Biografijos. Algirdas 23:59, 1 Birželio 2006 (EEST)

Sukūriau tai kas reikalinga ir tikuosi neaptingsiu ateity. Naudotojas:Xportas

Sveikas, noriu paklaust kaip reik pasiadryt kad asmeniniame puslpayje būtų rodama, kad "šio vartotojo gimtoji kalba yra lietuvių" ? Tadas 12

Aš tau įdejau šį šablona i tavo puslapį, jei dar reiks pagelbesiu User:Xportas

Ačiū, bet nesuprantu, kodėl kažkas į mano naudotojo aptarimą įdėjo tokią nesamonę, pažiūrėk [1]

Patarciau istrink tai, kai koks kvailys pridergs tavo aptarimu puslapi, taip ir padaryk User:Xportas

Jei yra galimybių ir noro, prašome skubiai balsuoti už šios Savaitės iniciatyvą ir taip nuspręsti, kuri tema verta Savaitės iniciatyvos vardo.
Taip pat galite pasiūlyti savo Savaitės iniciatyvos pasiūlymą ir taip prisidėti prie šio Vikipedijos bendruomenės projekto.

... ausis aptarimas 19:12, 2006 Gruodžio 4 (EET)

Sniego žmogus[redaguoti vikitekstą]

Gal galėtumėte papildyti straipsnį Sniego žmogus informacija apie tą plaukuotą padarą Kalifornijoje ir lašeliu racionalios kritikos? Konsultantas 13:39, 2006 Gruodžio 8 (EET)

Norėčiau pasiūlyti sandėrį - aš paruoščiau taksonomines gyvūnų lenteles (paruoštukus), o tu pagal įdėta interwiki išverstum iš anglų kalbos straipsnelį, kurį pakoreguočiau ir patvarkyčiau. Algirdas 23:12, 2007 Vasario 7 (EET)

Pažiūrėkite [2]. --Atlantas 23:14, 2007 Vasario 10 (EET)

Manau save gerbiantis adminas neturėtų beraščiais vadinti kitų, o tuo labiau atmetinėti jau pataisytus tekstus. Pažiūrėk pats į Dirgėlos veiksmus. Algirdas 22:58, 2007 Balandžio 30 (EEST)

Dėmesio, ypatingos svarbos balsavimas: Wikipedia:Kandidatavimas į administratorius#Dėl_administratorių_teisių_panaikinimo_User:Dirgela_ir_User:nomad. --Atlantas 16:03, 2007 Liepos 28 (EEST)

Bereikalo numinėji kat. dainininkai, kadangi atlikėjai apima ir grupes ir dainininkus, o daininikai kat. atskiria pagal muzikinę veiklą. Kai prisikaupia daug vienos šalies dainininikų aš stengiuos tos šalies dainininkus sudėti pvz. po JAV dainininkai ir priskirti prie JAV atlikėjai, o kol jų nėra daug stengiuosi laikyti juos atskirai, tada lengviau atrinkti vėliau tampa. Net nežinau ar verta nuiminėti, kat dainininkai vis vien vėliau ar ankščiau ten pateks tik gal bus lengviau juos atrinkti. --Atlantas 22:26, 2007 rugpjūčio 5 (EEST)

prašau pažiūrėti ar formatuodamas neiškraipiau nuomonės --AndriuZ 00:30, 2007 rugsėjo 10 (EEST)


prašome skubiai atgal atkeisti oficialią 69 Danguje grupės svetainę. 69 Danguje nepriklauso "Plius Grupei" ir neturi nieko bendro su 69.lt. Vienintelė oficiali 69 Danguje svetainė yra 69.supermuzika.lt ir pati grupė yra Prodiuserinės kompanijos supermuzika nuosavybė. supermuzika

Global account[redaguoti vikitekstą]

Hi Bizonas! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (aptarimas) 23:03, 16 sausio 2015 (EET)[atsakyti]