Pereiti prie turinio

Visi viešieji sąrašai

Bendra įkeltų failų, ištrynimų, užrakinimų, blokavimų ir teisių suteikimų istorija. Galima sumažinti rezultatų skaičių patikslinant veiksmo rūšį, naudotoją ar susijusį puslapį.

Specialiųjų veiksmų sąrašas
  • 11:12, 16 liepos 2024 MartynaTZ aptarimas indėlis sukūrė puslapį LABBIS (Naujas puslapis: LABBIS – tai viena iš pirmaujančių verslo valdymo sistemų (angl. ERP) kūrėjų Lietuvoje. LABBIS gali pasiūlyti ne tik pačių kurtas standartizuotas personalo, darbo užmokesčio, finansų, buhalterijos, gamybos ar dokumentų verslo valdymo sistemas, bet ir personalizuotus sprendimus. == Istorija == LABBIS įkurta 1991 m. balandžio 25 d. Per daugiau nei 30 metų organizacija sustiprėjo kaip prekinis ženklas ir išaugo į įmonių grup...)
  • 13:43, 5 liepos 2024 MartynaTZ aptarimas indėlis sukūrė puslapį Labbis (Naujas puslapis: '''LABBIS''' – tai viena iš pirmaujančių verslo valdymo sistemų (angl. ERP) kūrėjų Lietuvoje. LABBIS didžiausia stiprybė rinkoje, kad verslui gali pasiūlyti ne tik pačių kurtas standartizuotas personalo, darbo užmokesčio, finansų, buhalterijos, gamybos ar dokumentų verslo valdymo sistemas, bet ir personalizuotus sprendimus. == Istorija ir struktūra == LABBIS įkurta 1991 m. balandžio 25 d. Per daugiau nei 30 metų organizacij...)
  • 08:23, 5 liepos 2024 MartynaTZ aptarimas indėlis sukūrė puslapį Naudotojo aptarimas:MartynaTZ/juodraštis (Naujas puslapis: '''LABBIS''' – tai viena iš pirmaujančių verslo valdymo sistemų (angl. ERP) kūrėjų Lietuvoje. LABBIS didžiausia stiprybė rinkoje, kad verslui gali pasiūlyti ne tik pačių kurtas standartizuotas personalo, darbo užmokesčio, finansų, buhalterijos, gamybos ar dokumentų verslo valdymo sistemas, bet ir personalizuotus sprendimus. == Istorija ir struktūra == LABBIS įkurta 1991 m. balandžio 25 d. Per daugiau nei 30 metų organizacij...)
  • 14:52, 4 liepos 2024 MartynaTZ aptarimas indėlis sukūrė naudotojo paskyrą