Naudotojo aptarimas:Elnuko: Skirtumas tarp puslapio versijų

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
==vilnieciui==
Elnuko (aptarimas | indėlis)
S Atmestas Vikimanas pakeitimas, grąžinta paskutinė versija (naudotojo Elnuko keitimas)
Eilutė 100: Eilutė 100:
:Pirma priezastis krintanti i akis: (istrauka is taisykliu) "''Pirmas sakinys turėtų atrodyti taip: „Saulė - artimiausia Žemei žvaigždė“ arba „Grafų teorijoje medis - tam tikras viršūnių ir lankų rinkinys“''". Taip pat idetas nereikalingas Lietuvos imoniu grupiu sablonas. [[Naudotojas:Elnuko|eLNuko]] 16:45, 2008 sausio 8 (EET)
:Pirma priezastis krintanti i akis: (istrauka is taisykliu) "''Pirmas sakinys turėtų atrodyti taip: „Saulė - artimiausia Žemei žvaigždė“ arba „Grafų teorijoje medis - tam tikras viršūnių ir lankų rinkinys“''". Taip pat idetas nereikalingas Lietuvos imoniu grupiu sablonas. [[Naudotojas:Elnuko|eLNuko]] 16:45, 2008 sausio 8 (EET)
Ačiū už info ar dėl antrosios priežasties būsite labai priekabūs ir man teks naikinti sukurtą formą?
Ačiū už info ar dėl antrosios priežasties būsite labai priekabūs ir man teks naikinti sukurtą formą?

==vilnieciui==

Klausyk nueik pas protestantus nerasi altoriaus.Todel mesk ta š... pas save i namus!

18:22, 18 vasario 2008 versija

Archyvas 1


Kaributas

Atrodo, lyg ištaisiau. Gal parašytum į mano aptarimą konkrečiau apie gramatines klaidas "Led Zeppelin", o jei ten trūksta smulkmenėlių, tai ir pats galėtum kokį kablelį padėt :). Ačiū

Barbora Radvilaitė

Ką tik atmetėt 213.190.46.141 keitimą ant Barbora Radvilaitė straipsnio, bet patikrinau kitose WIKI, kad jis pataisė datą teisingai, ji neva gimus gruodžio 6, o ne gegužės, mnyčiau reik grąžint šio varotojo keitimą... ausis aptarimas 17:49, 2006 Lapkričio 20 (EET)

Atmesta buvo teisingai, t.y. anoniminis keitimas buvo iš "gruodžio" į "gegužės". Turbūt kolega suklydote pasižiūrėjęs į pirmajį sakinį, kuris taip pat buvo neteisingas (minėtas keitimas buvo tolimesniame tekste). Beje gimimo datos nurodytos pirmame sakinyje ir toliau tekste skiriasi - reikėtų patikrinti kokius nors išorinius šaltinius. eLNuko 17:54, 2006 Lapkričio 20 (EET)
Prisipažįstu..suklydau...šiek tiek susipainiojau ir pagalvojau, kad jūs atkeitėt į buvusį neteisingą variantą, bet pasirodo, kad kaip tik jis ir buvo teisingas..... ausis aptarimas 17:59, 2006 Lapkričio 20 (EET)

Smaikstuolis

Jei tas Smaikstuolis nėra koks straipsnių štampavimo botas, siūlau jį pablokuoti minimaliam laikui, kad šiek tiek atsikvėptų ir paskaitytų kas jam sakoma bei wikipedijos taisykles. Nebent pats ketini ir užsiimti jo straipsnių tvarkymu :)) --Nomad 17:44, 2006 Lapkričio 21 (EET)

Jei yra galimybių ir noro, prašome skubiai balsuoti už šios Savaitės iniciatyvą ir taip nuspręsti, kuri tema verta Savaitės iniciatyvos vardo.
Taip pat galite pasiūlyti savo Savaitės iniciatyvos pasiūlymą ir taip prisidėti prie šio Vikipedijos bendruomenės projekto.

... ausis aptarimas 17:41, 2006 Gruodžio 4 (EET)

Prisistatyk

Kai pasveikini ką tik prisiregistravusius vartotujus (su šablonu welcome), visda įeik ir į jų naudotojo puslapį ir parašyk prisistatyk, pvz: čia kaip yra. Labai ačiū Tadas12 19:45, 2006 Gruodžio 18 (EET)

Esu iš principo prieš bet kokį naudotojo puslapio (ne aptarimo) redagavimą. "Svetimi" naudotojai turėtų galėt rašyti tik į aptarimus. eLNuko 08:38, 2006 Gruodžio 19 (EET)

Emptydejus

Gal vyruciai idetumet straipsni: Wikicenzas ir Wikicenzura?

o kodel istrynet Emptydejus. Cia labai rimtas ir plintantis reiskinys. Is vis cia tas viki pasirodo kazkokia KASTA, kur viskas cenzuruojama

Prieš ką nors kritikuojant reikėtų pasidomėti vietine tvarka. Pavyzdžiui, visai nepakenktų pasiskaityti Pagalba:Kas_nėra_Vikipedija. eLNuko 11:41, 2007 Kovo 2 (EET)

Flamandai

Gandro keitimas buvo neteisingas, apie tai jau buvo diskutuota. Jei kažkas užsispiria ir taiso neteisingai - kodėl turi būti taisoma į tą "principinį" variantą? --Laura 19:35, 2007 Kovo 7 (EET)

Tvarkoj, duokit nuorodą kur tai yra "išdiskutuotas" ir priimtas kažkoks sprendimas. Kol kas aš mačiau tik pakankamai argumentuotą naudotojo Gandras pastabą čia: Naudotojo_aptarimas:Laura. Priešingu atveju tokie keitimai gali būti traktuojami kaip vandalizmas. eLNuko 19:44, 2007 Kovo 7 (EET)
Sunku "diskutuoti" su žmogumi, kuris yra užsispyręs Naudotojo_aptarimas:Gandras (puslapio apačioje) --Laura 19:57, 2007 Kovo 7 (EET)
Vienoje iš Vikipedijos taisyklių yra parašyta maždaug taip: "Vikipedija nekuria teorijų, o tik jas aprašo". Manau šioje situacijoje daug paprasčiau būtų tiesiog dabar esančiame straipsnyje aprašyti, kad pagal kaikuriuos mokslinius šaltinius flamandų kalba yra laikoma tik tarme. Ir aišku faktas, kad "gyvenu ten, todėl žinau" kaip pagrindimas netinka. eLNuko 20:08, 2007 Kovo 7 (EET)
Ne todel, kad "gyvenu ten", o dėl to, kad pati asmeniškai studijavau tą kalbą universitete, ir būtent Flandrijoje, taip kad... na bet žinokitės kaip norite, nebeprisijungsiu prie vaikų darželio žaidimų kai straipsnius keitinėja žmonės, neišmanantys tos srities, o tik kažkur viena akimi kažką gal matę, gal skaitę. Gero vakaro :) --Laura 20:16, 2007 Kovo 7 (EET)
Aš tai siūlau nekreipti dėmesio į visus User:Gandras išsišokimus ir daryti taip kaip yra teisinga. Jei čia mes kiekvienas dėl kiekvieno keitimo labai į galvą imtume, tai seniai visi išsiskirstę būtume, o vikipediją valdytų visokie vandalai ir fanatikai :) Hugo.arg 20:30, 2007 Kovo 7 (EET)

Admin skydelis

Siūlau įsidėti administratoriaus kortelę į savo naudotojo puslapį. Linkiu sėkmės! --Mykolas OK

Šis naudotojas yra lietuviškos Vikipedijos administratorius

Просьба

Не могли бы ли Ви перевести эту статью на Литовский язык ? --Minia 15:00, 2007 Gegužės 5 (EEST)

Tual

Nematau argumentu ištrinti. Anglų wiki http://en.wikipedia.org/wiki/World_Toilet_Day ir http://en.wikipedia.org/wiki/November_19 paminėta ir www.day.lt ir kitur, tą pavadinimą mato daug žmonių pasaulyje. Dieną pamini ir delfi, ką bekalbėti kiek nuordodų bus pagooglinus angliskai. Del iw, ten straipsniai yra apjungti. Todel taip gavosi kad nuorodos i org.--Zaliavos 18:44, 2007 lapkričio 19 (EET)

Pirma - straipsnis nera pazymeas trynimui, o tik kaip beviltiskas (t.y. jis gali buti isplestas jei jis is tikruju svarbus). Antra - diena svarbi ir minima tik del savo pikantiskumo, kuris nera labai svarbus enciklopediskumo kriterijus. eLNuko 18:51, 2007 lapkričio 19 (EET)
Tai tik atrodo pikantiškai, priklauso nuo pasaulėžiūros. Grupė YVA ar kt. grupės irgi yra pikantiškos, tačiau minimos gali būti. Be to, ši diena galėtų papulti į tarptautinių dienų kategoriją. Mums tualetas yra pikantiška, Afrikos vaikams gal ne. Ar vibratorius yra pikantiška? Ar nereikėtų dėti to į wiki?? O enciklopediškumo kriterijus yra tas, kad tai yra mūsų kultūros ir sveikatos dalis...--Zaliavos 18:56, 2007 lapkričio 19 (EET)
Hm... Keista, taciau pvz mano nuomone svarbesnes dienos, kaip pvz Kokybes ar Tolerancijos (kurios taip pat buvo lapkricio menesi) neaprasytos nei delfyje, nei lietuviskoje WP. Idomu kodel...? eLNuko 19:08, 2007 lapkričio 19 (EET)
PS - YVA - pikantiska?!?!?!?!?
D Dėl to, kad wiki, spaudoje ir ktur. doros ir etikos temos silpnai paliestos tai kita tema ... Siūlyčiau iniciatyvą, tik tikiu parems daug kas, tik ar kas rašys. O del YVO's tai ten tokia stipri metafora "" gal reikėjo uždėti :)--Zaliavos 19:13, 2007 lapkričio 19 (EET)

Paksas

Turbūt atostogų reikia? :)--Zaliavos 22:08, 2007 lapkričio 19 (EET)

Sveiki, aisku atostogu reikia - taciau tokie keitimai kaip sis nutinka kai kolegai duodi pazaisti su PDA ir nustatytu automatiniu prisijungimu prie WP. Atsiprasau ir tikiuosi tai daugiau nepasikartos. eLNuko 08:05, 2007 lapkričio 20 (EET)

Omnitel

Sveiki. Norejau atnaujinti straipsni apie Omitel: istorijos sritis, rinkos pozicijas ir apie pacia kompanija. Taip pat turiu nauja oficialu Omnitel logotipa. Ar redaguodamas nusizengiau wiki taisyklems? ar tiesiog del mano nepatyrimo istrynete redakcija? Taip pat turiu ideja isplesti kompanijos sablona (pvz pajamos, darbuotoju skaicius) kaip kituose wiki variantuose. ar tai butu galima padaryti? Nerijusp 14:57, 2007 lapkričio 20 (EET)

Sveiki, redaguoti galima visur ir viska. Beto ne tik galima, bet ir reikia, jei informacija yra pasikeitus. Taciau is tikruju reikia atkreipti demesi i taisykles ir nusistovejusia tvarka. Siulau pasiskaityti Vikipedijos pagalba. eLNuko 15:04, 2007 lapkričio 20 (EET)

Pone Elnukai

Prašau nedėti tų ispėjimo ant mano aptarimų. Aš viviems kartoju kad Aš neturiu nė vieno klono. Aš išsiaiškinau kieno tai darbas - kieno tie klonai. Kartoju iė Jums - tai mano pavydus klasiokas, kuris yra mano priešas - jis man kenkia visur ir visada - net ir vikipedijoje. P.S. aš irgi stebiu naujausius keitimus. Aš nesu kažkoks nesubrendęs paauglys - puikiai išmanau geografiją, istoriją ir politiką. Galiu patekti į geografijos viktoriną. svajoju būti seimo nariu. Aš esu tolerantiškas viskam, išskyrus blogiui. Sekmės. Su pagarba - --Profcard 14:14, 2007 lapkričio 22 (EET)

Pone Elnukai, jei matote gram. klaidų, prašome pats ištaisyki arba pasakyti kur jos, kad galėtume ištaisyti.--Profcard 16:55, 2007 lapkričio 22 (EET)


Elnuko manau šis straipsnis yra beviltiškas. Jei tu manai kad ne prašau pasakyk kodėl.--* Profcard forever? 20:57, 2007 lapkričio 22 (EET)

Todel kad jame yra visa reikalinga informacija, taciau ji visiskai nesutvarkyta. Beje - autorius jau ji tvarko. Be to labai rekomenduociau susilaikyti nuo tokiu zymiu dejimo neturint apie tai jokio supratimo. eLNuko 20:59, 2007 lapkričio 22 (EET)

Pone Elnukai [ galiu į jus taip kreiptis] suprantat aš irgi žaidžiu šachmatais ir irgi šį tą nusimanau. Aš noriu jums patarti kad rašytumėte ėjimus, tarkim 5b -6e ir pan. Aš iš pirmo žvilgsnio nieko nesupratau, bijau kad kiti irgi nesupras ir trins. Aš nenoriu jums nieko pasakyti, tačiau jei mano snukerio [atleiskit, angliškojo biliardo] straipsniuose įžvelgiat gram. klaidų tai pasakykite kur jos,OK. Sekmės sukurpiant straipsnį. Kaip paauglių mada skelbią, sakau jums Respect.--<font color="Green">*</font> [[User:Profcard 2|<font color="Yellow">Profcard</font>]] <sub>[[User talk:Profcard 2|''<font color="Red">apt.</font>'']]</sub> 21:05, 2007 lapkričio 22 (EET)

Jeigu jau esi toks specialistas - turbut buvo nesunku pastebeti, kad ne as sukuriau minima straipsni. eLNuko 21:07, 2007 lapkričio 22 (EET)

Monobook.js

Sveikas, turbūt gaudaisi scriptuose ir šablonų sintaksėje. Jei turi galimybę, gal gali sutvarkyti http://lt.wikipedia.org/wiki/Naudotojas:Zaliavos/vaistaitemp , kad atrodytų kaip http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Major_Drug_Groups. T.y. Veiktų spalva, greičiausiai navbox/core ir pavadinimas.--Zaliavos 08:40, 2007 lapkričio 23 (EET)

Labas, atvirai sakant nelabai turiu patirties sablonuose... Nors gal vertetu pasikrapstyti. eLNuko 08:50, 2007 lapkričio 23 (EET)

Gramatinės klaidos?

Sveikas, norėjau paklaust, kodėl šis mano staripsniukas buvo pažymėtas {{+gcheck}} žyma, tiksliau kas jame negerai? Nes kiek žiūrėjau, nelabai radau klaidų. Tiesiog nesenai esu Wikipedioj, nežinau visų subtilybių, o ateityje norėtųsi nekartot klaidų. Ačiū už atsakymą. :) eimis

Labas, dazniausiai dedu tokia zyma, kai perskaicius pora pastraipu sutinku gramatiniu arba stiliaus klaidu. Siuo atveju, stiliaus: "Pradinę grupės sudėtį sudarė", "pasirodymai įgavo teatrališko pobūdžio." ir pan. eLNuko 07:48, 2007 gruodžio 6 (EET)
Aišku, nors iš nelabai sekas man su lietuvių kalba, kitąkart pasistengsiu būt atidesnis. Eimis 16:36, 2007 gruodžio 6 (EET)
Nieko baisaus. Tam ir yra skirtos specialiosios zymes. Kas nors daugiau nusimanantis turetu perziureti ir pataisyti. eLNuko 16:44, 2007 gruodžio 6 (EET)

Straipsnis apie įmonę

Ką tik ištrynėte straipsnį apie įmonę - UAB „Inreal“. Būtų gerai sužinoti priežastis, nes visus reikalavimus straipsniams apie organizacijas lyg ir atitinka. Mindaugas J

Siulau pasiskaityti Vikipediskumo kriterijus. eLNuko 18:16, 2007 gruodžio 6 (EET)

Bent vieną kriterijų įmonė atitinka - apyvarta didesnė nei 1 mln. Lt. Kas dar negerai? Gal kažko nesupratau..? Mindaugas J

Del odonotologijos adminstravimo sistemos MAXMEDIA IX 2007

Elnukai,

Kodel buvo istrintas straipsnis apie IX 2007? Jeigu jau taip darote, tuomet trinkite viska apie lietuviska programine iranga (ALKONA ir visus kitus tokio pobudzio straipsnius!) Jus istrynete si straipsni, tai prasome nurodykite sio veiksmo priezastis.

Straipsnis apie Agrochema

Norėčiau sužinoti, kas ten negerai dėl Agrochemos, esminė priežastis, dėl ko nesutvarkytas straipsnis. Būtų gerai, kad konkrečią priežastį nurodytumėte, o ne pasiskaityti krūvą taisyklių ir reglamentų.

Pirma priezastis krintanti i akis: (istrauka is taisykliu) "Pirmas sakinys turėtų atrodyti taip: „Saulė - artimiausia Žemei žvaigždė“ arba „Grafų teorijoje medis - tam tikras viršūnių ir lankų rinkinys“". Taip pat idetas nereikalingas Lietuvos imoniu grupiu sablonas. eLNuko 16:45, 2008 sausio 8 (EET)

Ačiū už info ar dėl antrosios priežasties būsite labai priekabūs ir man teks naikinti sukurtą formą?