Pagalbos aptarimas:Kaip naudotis šablonais

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Jei norisi parašyti kaip nukopijuoti šabloną iš kitos wiki, tai taip reikėtų ir daryti. Kaip sukurti naują šabloną jau parašyta. Dirgela 18:06, 12 Liepos 2005 (EEST)

Buvęs ir dėl nesuprantamų motyvų (gal asmeniškų?1) atstatytas variantas yra klaidinantis ir morališkai pasenęs, todėl turi būti tobulinamas. Gerbiu Jūsų indėlį į Wikipedią bendrai, tačiau pagalbos srityje Jūs elgiatės keistai... Tai pradedate rašyti kreipiniu Tu, tai nepagrįstai gadinate kitų darbą. Gal nereiktų Enciklopedijoje (net ir pagalboje) nusileisti iki prasto (ne paprasto) lygio? Kas per "paprasčiausias būdas" ?! ({ - šablonui naudojamas ženklas - klaidina, nes šablonui naudojamas žymėjimas {{}}. Frazė "pasirinktas šablono pavadinimas" taip pat keistina, nes šablono kūrimo atveju pavadinimas ne pasirenkamas bet sugalvojamas, nors dažnai yra racionaliau būten PASIRINKTI, pasinaudojant jau esamais šablonais. Mano aprašyta versija yra platesnė, nei buvęs paprasčiausias būdas. Be to neracionalu mokyti "paprasčiausiai" kurti nepaaiškinant kada_nereikia_kurti. --AndriuZ 19:03, 12 Liepos 2005 (EEST)
Dėl Vikipedijos formato - tai yra prieinamumo visiems ir pan. kreiptis į vartotojus "tu" yra visai natūralu. Jeigu sugalvosi paprastesnį būdą nei parašytas, prašau pasidalinti atradimu. O kabinėjimasis prie žodžių čia visai ne vietoj.Dirgela 19:25, 12 Liepos 2005 (EEST)