Kategorijos aptarimas:Terorizmas pagal valstybes

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šitą kategoriją (jei ji iš vis reikalinga) reikia pervadinti nuosekliai su analogiškom kategorijom - "Terorizmas pagal šalis" (arba bent jau daugiskaitą naudoti - "terorizmas pagal valstybes", nors šalys čia perspektyviau - gi tikriausiai bus terorizmas Čečėnijoj, Šiaurės Airijoj ar Palestinoj, ne tik valstybėse). knutux 09:09, 2007 Balandžio 30 (EEST)

Kategorija tai reikalinga, o vadinau palei kitas kategorijas, kuriose dalykai yra "pagal valstybę". Nuepreskit jau jūs... Gnarls Barkley
Labai įdomu būtų pamatyti tas kategorijas, kurių pavadinime yra "pagal valstybę" - aš tai teradau tik "Kategorija:Geografija pagal valstybes" (kur valstybės yra daugiskaita). Bet vėlgi - šiuo atveju aktualiau šalys ne valstybės, taigi reiktų analogiškai kategorijoms "Sportas pagal šalis" ir t.t. knutux 10:58, 2007 Balandžio 30 (EEST)
Beje, jei kategorija nebus trinama, būtina aprašyti konkrečius kriterijus. T.y., ar čia pateks tik straipsniai apie teroristinius įvykius pagal išpuolio vietą? O gal čia pateks ir teroristinės organizacijos pagal tai, kur jos įsikūrė ir t.t. Nes palikus be paaiškinimo kategorijas galima interpretuoti nevienareikšmiškai, taigi yra didelis šansas kad vėliau čia bus maišalynė (vienas priskirs vienaip, kitas kitaip ir nebeatrinksim galų). knutux 11:07, 2007 Balandžio 30 (EEST)
Turėtų būti daugiskaita, o šiaip gali likti pagal valstybes, ne pagal šalis, kadangi teroristinis išpuolis įvyksta konkrečioje valstybėje, tarkim Čečėnijos atveju, Rusijoje. --Atlantas 12:06, 2007 Balandžio 30 (EEST)