Kategorijos aptarimas:Lietuvos vadybininkai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Lietuvos vadybininku wiki enciklopedija gali tureti praktines reiksmes


Reikia ne trinti,bet priesingai-skatinti, kad butu pletojama. Gal vertetu ivesti nauja kategorija "top manager" arba kaip buvo anksciau siulyta -"imones vadovas".Goga


Nėra argumentacijos kodėl trinti? Kolkas nuimu žyme. --Atlantas 14:51, 20 Rugsėjo 2006 (EEST)

Ar vadybininkas yra tokia svarbi profesija, kad jos dėka patenkama į wikipediją? Jei koks vadybininkas ir turėtų čia būti, tai greičiausiai dėl kitokių pasiekimų, nei jo profesija. Ir todėl atitinkamai pakliūtų į kitas kategorijas. Skirtingai nei, pavyzdžiui, muzikantai ar alpinistai, kurie gali patekti dėl pasiekimų savo profesijoje. --Nomad 14:56, 20 Rugsėjo 2006 (EEST)
Aš iš vis suabejočiau ar tai profesija, nes pagal apibrėžimą tai asmuo užimantis vadovaujančias pareigas. Na žodžiu tinka kiekvienas pilietis, kuris vadovauja šlavėjoms. Tai mes dabar apie kiekvieną ir rašysime? --Qwarc 15:23, 20 Rugsėjo 2006 (EEST)

Vikipediškumo kriterijai[redaguoti vikitekstą]

Kokios profesijos neįtrauktinos į enciklopediją, turėtų būti nustatoma VP taisyklėse.

Vadybininkai turėtų patekti į enciklopediją vien dėl savo aukštų užimamų pareigų.

Kokio lygmens pareigos, tai VP taisyklių bei susitarimo reikalas. Koncernų, stambių bei didesnių bendrovių vadovai turėtų patekti į enciklopediją (pvz., en:List of business leaders in 2006 etc.) --Ooom 15:18, 5 Spalio 2006 (EEST)

Tai jei pagal kriterijus turi patekti tik įmonių vadovai, tai kodėl taip ir nepavadinus kategorijos, kad būtų mažiau nesusipratimų? knutux 15:20, 5 Spalio 2006 (EEST)
Vadybininkai vadovauja ne tik bendrovėms, taip pat ir kitoms įmonėms, organizacijoms (viešosioms įstaigoms, pvz., tarptautiniam tinklui kaip de:Goethe Institut, NVO etc.) --Ooom 15:57, 5 Spalio 2006 (EEST)

Netikslus pavadinimas[redaguoti vikitekstą]

Vadybininkas <> vadovas; vadovas <> vadybininkas...
„Lietuvos vadybininkai“ - tai vadybininkai, dirbantys Lietuvoje. Ir tai toli gražu ne vadovai. --JonasS 17:33, 5 Spalio 2006 (EEST)