Kategorijos aptarimas:JAV informatikai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Reikia tokias kategorijas šalinti iš Vikipedijos su visais pėdsakais. Nes labai jau panašu į anksčiau to paties Ooom kurtas kategorijas, kurios jungia visiškai skirtingus dalykus. Šiuo atveju vienoje vietoje grupuojami informatikos mokslininkai, programuotojai, programų kūrimo architektai, dar turbūt tiktų ir tinklų administratoriai ir t.t. Taigi, kategorija yra bereikalinga ir klaidinanti (kai ir kitos "category:Informatikai" subkategorijos. knutux 09:48, 2007 Balandžio 26 (EEST)

Aš tai atvirkščiai manau, kad tokia kategorija, kuri paimtų informatikoje pasižymėjusius JAV žmones, reikalinga, gal vėliau galėtų būti skaidoma į programuotojus, projektų vadovus ir pan.--Atlantas 11:55, 2007 Gegužės 5 (EEST)
Čia analogiškas pvz. tarkim su biologais, yra juk zoologai, botanikai ir t.t. --Atlantas 11:56, 2007 Gegužės 5 (EEST)
Na čia labiau analogija būtų su kategorija "gamtininkai", kurioje būtų ir geografai ir biologai ir žalieji ir dar kas nors. Nes "biologai" - konkreti kategorija, į kurią patenka visų biologijos mokslų mokslininkai. Gi "informatikai" (taip kaip iki šiol User:Ooom buvo naudoti) apėmė ne informatikos mokslininkus, tačiau visus bent kuo nors su kompiuteriais susijusius asmenis. knutux 12:06, 2007 Gegužės 5 (EEST)