Kategorijos aptarimas:Grybai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal vertėtų po truputi pradėti tikslinti kategorijas - skaidyti į Baravykiečius, Musmiriečius, Kempiniečius ir t.t., nes jau yra 75 straipsniai ir įtariu kad dar augs? Knutux

Taip ir turėtų būti. Mano grubiu apskaičiavimu čia turėtų būti apie 1000 straipsnių. Gal per greitai darbuojamės? Algirdas 11:14, 27 Vas 2005 (UTC)
Gal man jau baigti apie tuos grybus? Jouli
Ne. Algirdas 11:30, 27 Vas 2005 (UTC)

Galėčiau pamėginti išrūšiuoti į tinkamas kategorijas, tik nesu tikras ar daryti kategorijas Category:Aukšliagrybiai ir Category:Papėdgrybiai, o tik vėliau po papėdgrybiais smulkinti į Baravykiečius ir t.t., ar visgi kitaip daryti skaidymą? Knutux 11:34, 27 Vas 2005 (UTC)

Taip, galima jau kategorizuoti, o po to ir patys pasimesime. Galima skirstyti kaip surašei, papėdgrybius dar smulkiau, nes jų labai daug ir dėkim pagal eiles: Kempiniečiai, Žvynabaravykiečiai, Baravykiečiai, Guoteniečiai, Baltikiečiai, Agarikiečiai, Nuosėdiečiai,

Gijabudiečiai, Musmiriečiai, Ūmėdiečiai, Gasteromicetai. O tų grupių kurių nedaug rūšių yra paliksim prie category:Grybai Algirdas 11:59, 27 Vas 2005 (UTC)