Kategorijos aptarimas:Gamtos paminklai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

dėl gamtos paminklų kategorijos[redaguoti vikitekstą]

sveiki, norėjau pasitarti dėl kategorijos gamtos paminklai. ankščiau čia buvo kaipiami staripsniai apie Lietuvos gamtos paminklus, todėl ši kategorija buvo Lietuvos geografijos subkategorija. Dabar atsirado keletas ne Lietuvos gamtos paminklų. Ką patartum daryti?--Qwarc 15:38, 12 Balandžio 2006 (EEST)

Jei reikia, galėčiau skriptais permesti dabartinius kategorijos straipsnius į Category:Lietuvos gamtos paminklai, o tuos kelis nelietuviškus po to perkeltume atgal. knutux 16:02, 12 Balandžio 2006 (EEST)
Taip gal ir reikėtų padaryti. bet kol kas nežinau kokią kategorijų struktūrą naudoti pavyzdžiui geografija->gamtos paminklai->lietuvos gamtos paminklai ar geografija->Lietuvos geografija->Lietuvos gamtos paminklai. Man asmeniškai priimtinesnė pirma schema--Qwarc 16:15, 12 Balandžio 2006 (EEST)
O tai gal tinka abu variantai - geografija->gamtos paminklai ir geografija->Lietuvos geografija? Beje, tuoj jau baigsis perkėlimas ir bus galima reikiamus ne Lietuvos straipsnius kelti atgal. knutux 08:00, 13 Balandžio 2006 (EEST)

Čia su šia kategorija yra visiška betvarkė. Nacionaliniai parkai ir gamtos paminklai sumaišyti į vieną arba, parkai priskirti paminklams - nu kas gi taip daro? Ir negana to, visa tai priskirta geologijai! Turėtų būti kategorija Saugomos teritorijos kurioje būtų subkategorijos gamtos paminklai ir nacionaliniai parkai. Galėčiau bandyti taip padaryti, bet gal kam labai nepatiks...? Hugo.arg 17:22, 2007 Sausio 11 (EET)