Aptarimas:Zona Records

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar tikrai verta tokiam straipsniui dėti stub žymę? Nes kažkaip netikiu kad yra daug vertingos medžiagos (o stub dedama kai trūksta esminių detalių), vertos į tokį straipsnį rašyt, taip kad pasisakyčiau už nedėjimą stub žymių nežymioms firmoms, svetainėms, prouktams ir pan. Nes pvz šiuo atveju, jei jau atsiras žmogus, norintis parašyti istoriją, atlikėjus ar dar ką nors, tai ir be žymės parašys. knutux 12:45, 14 Gruodžio 2005 (EET)

Arba išvis tokių straipsnių nereikia kaupti Vikipedijoje (pvz., str. Antis įdėti išorinę nuorodą), arba tada reikia kažkokios kitos žymės, nes toks straipsnis nevertas lygiuotis į kitus "pilnus" Vikipedijos straipsnius. {{terminas}} netinka, {{šablonas}}? Ar gal iš vis kokią {{firma-stub}} žymę sukurti reikėtų, nes tokiais "straipsniais" galim ir 20000 straipsnių greitai pasiekti ir pradėt konkuruoti su, pvz., LIK. -- E rulez 13:58, 14 Gruodžio 2005 (EET)
Šiaip išorinių nuorodų dėjimas viduryje straipsnio būtų bereikalinga išimtis, tai jau geriau sutiksiu su stub palikimu :). O bijoti kad sudarys tokie straipsniai daugumą tikrai neverta - dėtume tik tokius straipsnius, į kuriuos rodo daugiau nei 10 kitų, taigi būtų tik vienetai. knutux 14:03, 14 Gruodžio 2005 (EET)

Ar galiu dėti išleistų produktų sąrašą? --Salamaleikum 18:07, 2007 Liepos 4 (EEST)