Aptarimas:ZIOMA

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Reikšmingumas[redaguoti vikitekstą]

Pagūglinus neradau, kad kur būtų minimas toks pavadinimas ir iš vis kažkas rašoma apie straipsnio objektą. Kaip supratau iš „šaltinio“ [1] tai lyg ir Instagramo istorijų „Gražuolė ir Pabaisa“ dalis, ar ne? Ar kažkoks bent tęsinys, na gal ir atskiras projektas, nežinau. (citata: Напомним, Семен Молоканов стал автором Instagram-сериала «Красавица и чудовище», который повествует об отношениях простого выходца из народа Земы и красавицы Милы.). Rusiškai, tarp kitko, nesuprantu, naudojau Google Translate.

Kituose šaltiniuose irgi visiškai nieko neradau rašomo apie straipsnio objektą.

1. https://news.rambler.ru/economics/35338262-gordon-zhestko-prokommentiroval-internet-serial-penzenskogo-kvnschika/ : na taip šaltinis kaip ir mini internetinį serialą (tikriausiai, kad rodytą Youtube, kaip rašoma straipsnyje; socialiniai tinklai turbūt reikštų Instagram) „Gražuolė ir Pabaisa“ ir juose vaidinančius aktorius, bet kuom tai pagrindžia straipsnio objekto reikšmingumą?

2. http://1pnz.ru/free_time/kino/news/kapitan-komandy-kvn-sura-semen-molokanov-snyalsya-v-programme-gordona/ : na gerai, Semionas Molokanovas iš tiesų yra žinomas KVN dalyvis, bet ką tai turi bendro? Toliau tekste rašoma apie kažkokią Pirmuoju kanalu rodytą Gordono programą „Vyras ir moteris“, kurioje jis vaidino... ir nieko apie ZIOMA.

3. https://pravda-news.ru/news/kultura/chudovishche_s_molokanov_i_ego_brat_o_kvn_krasavitse_i_rodstvennike_iz_anshlaga/ : gal neužmačiau, bet nieko apie jokią mašiną neradau. Visa kita – vėl gi nesusiję.

4. http://penza365.ru/penza-v-licakh/molokanov-semyon/ : šaltinis tiktų prie straipsnio apie patį Semioną Molokanovą, jeigu šis atitiktų reikšmingumo reikalavimus. Ten, be kita ko, irgi minimas projektas „Gražuolė ir Pabaisa“, bet nieko apie ZIOMA.

5. https://penzavzglyad.ru/news/17753/penzenskaya-aktrisa-mila-sayfutdinova-ne-soglasilas-s-aleksandrom-gordonom : vėl gi nieko apie ZIOMA.

Reziumė: susidaro įspūdis, kad bandyta aprašyti dominantį objektą pateikiant neva jo reikšmingumą pagrindžiančius šaltinius, apskritai šaltinius, kuriuose „rašoma“ apie straipsnio objektą iki kol juos atsiverti ir pamatai, kad taip nėra.

Instagramerių, blogerių / vlogerių, youtuberių ir jų turinio reikšmingumas yra atskira tema.--Nestea (aptarimas) 14:13, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]

Зёма reikia ieškoti, o ne ZIOMA.
Kad pamatytum mašiną, reikia žiūrėti serijas. :) O ir filmo plakate ta pati mašina. Neįmanoma nepamatyti. :)
Kad su rusų k. nedraugauji žiaurus minusas. Tada viskas gali atrodyti La Merde.
Apie ZIOMA ir būsimą ZIOMA-2 rašoma (Зёма | ВКонтакте)
Aha. FC Barcelona su milijardine metine apyvarta, mūsų nykštukai su pusmilijoniu eurų. Ir mėgėjai, kurie žaidžia dykai savo malonumui. Apie Sūduviuką ir kitus klubelius net aš nieko nerandu ir nekuriu. :) Tai čia irgi ta pati pekla. Duomenys ir informacijos srautai sunkiau suvaikščioja, kuo esi mažesnis. O dar kiti aspektai.
Šiaip, Safudinova yra profesionali aktorė ir kiti nėra tie, kurie filmuojasi telefonu. Lygis kitas. Aišku, kažką surašyti IMDb stiliumi neįmanoma. Bet turėtų užtekti supratimo, kad tai nėra "gatvės muzikantai", nors jų stilius artimas realybės šou. :) --M. 14:43, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]

Trumpas žodelytis NE, o ko čia neradai reikšmingumo kriterijų? --M. 14:50, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]

Tai būtent ir ieškojau raktažodžiu „Зёма“, ne „ZIOMA“.
Na nežinau ar paminėjimas ВКонтакте, Instagram, Facebook yra laikomas reikšmingu, tikriausiai priklauso nuo to turinio ir kaip jis pateikiamas.
Futbolo temoje irgi galima ne vieną ir ne du straipsnius apie klubus pažymėti žyme {{reikšmingumas}}. Ne čia esmė.
Gali būti. Visai gali būti, kad straipsnis apie ją būtų reikšmingas. Nesidomiu, nežinau, ką apie ją galima būtų parašyti.
Tam straipsniui iš esmės galioja tie patys kriterijai.--Nestea (aptarimas) 15:00, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]
Dėl „Na nežinau ar paminėjimas ВКонтакте, Instagram, Facebook yra laikomas reikšmingu, tikriausiai priklauso nuo to turinio ir kaip jis pateikiamas.“ – reikšmingumo taisyklės esmė yra, kad apie objektą remiantis duotais šaltiniais turi būti galima parašyti netrivialų straipsnį, t.y. juose turi būti pakankamai išsamesnės informacijos. Ir žinoma informacijos šaltinis ir pati informacija turi būti patikima. Pas mus yra nusistovėję visokiausių išimčių ir papildomų kriterijų, bet jei objektas nepatenka į vieną jų, tuomet reikia žiūrėti taip. Tiesiog „paminėjimas“ yra nieko vertas, nors ir milijoną tų paminėjimų google rastų. --Nomad (aptarimas) 19:21, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]


su vienu Зёма per mažai raktažodžių. :)
jeigu eina anonsai apie antrą sezoną, tada paminėjimas reikškimgas. :) Aišku, kad bus dirbama ta linkme toliau. Ir gal tada bus galima išgūglinti daugiau informacijos.
Futbole galima nafik viską paskelbti nereikšmingu. Kokie prancūzai turi savus standartus, jiems paduok klubą, kad bent vienas sezonas būtų elito divizione, ar 5 metai D2. merginų futbolo lt wiki iš viso nebuvo, tik FC Gintra, bet man visada buvo smalsu, kas yra daugiau. ne tik LT bet ir pas čekes, Barcelona femeni. Nei šis, nei tas, kai absoliučiai visiems dzin.
Ne apie ją konkrečiai, o apie tai, kad ji dalyvauja projekte. Man gilintis į jos CV gal irgi neįdomu. geriau kartą pasižiūrėti. :)
Aš infoholikas, man straipsniai turi duoti informacijos. Kas, kaip, kur. Į tuos klausimus rašydamas atsakiau. Kūrėjų komanda paminėta, dalyviai, kūrybinė grupė. --M. 14:50, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]
Na, bet kur jo reikšmingumas? Tai palaukime kol „bus galima išgūglinti daugiau informacijos“.
Aš infoholikas, man straipsniai turi duoti informacijos. Kas, kaip, kur. Į tuos klausimus rašydamas atsakiau. Kūrėjų komanda paminėta, dalyviai, kūrybinė grupė.“ – tai tam yra filmų duomenų bazės, kaip tas pats kinopoisk.ru.
Straipsnių apie futbolo klubukus, Lietuvos ar ne Lietuvos, reikšmingumas nėra šio aptarimo objektas.--Nestea (aptarimas) 15:24, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]
O tai prancūziško fr:Ete 85 ar fr:La brindille reiškimgumas butų didesnis? Ypač, tokios scenos, kai vieni kitus kukurūzais spaudo į veidą. :) Jeigu rusų k. nekalbi, tai ten tikrai nieko įdomaus. Nei kalba, nei "žigulis" senas nesudomins. KVN ir kiti projektai Rusijoje turi pasisekimą.
Joo, tomis duomenų bazėmis naudosis tie, kurie nešprehina rusiškai? Būtų naivu taip galvoti. :)
Palyginimas ir tiek. :) Kuo didesnis biudžetas, kuo didesnės žvaigždės, tuo didesnis brendas. :) Tiek futbole, tiek pramogų versle.--M. 15:40, 21 rugpjūčio 2018 (EEST)[atsakyti]