Aptarimas:XXL

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kad tų citatų jau kažin ar berasi, net nežinau, ar verta dėti straipsnį apie šią grupę vikipedijoj (nors vienu metu gal ir buvo populiari). O jei ir palikt, tai tuos sakinius, kurie yra reikėtų pakeisti į neutralesnius, tik nesugalvoju kaip (be jokių ten "gatvės kalba" ar "pagarsėjusi skandalingais tekstais"). --Vezhlys 21:15, 2007 Kovo 31 (EEST)

Na dėl ištrinimo tai manau, kad tikrai nederėtų...(šiaip aš iš vis nelinkęs skirstyti informacijos į aktualią ir populiarią ,nes tai geriau įsigilinus yra labai subjektyvu..o beto angliškos wikipedijos (čia gal ne enWiki, bet principai turėtų būti panašūs..) tiksluose esu radęs tokį punktą, kuris iškelia tikslą aprašyti visus reikšinius nepriklausomai nuo jų svarbos)..nes pvz.. dabar kai kur ši grupė (dėl šokių ir visokio kitokios klubinės muzikos masiško suklestėjimo) iš naujo yra atrandama ir bent Vilniuj tai ją tikrai daug kas žino...... ausis aptarimas 22:31, 2007 Kovo 31 (EEST)
Nu tik netrinkit šito straipsnio :) gal kas žino kur gauti jų albumų? Labai norėčiau vėl paklausyti Obsrv 21:38, 2007 rugpjūčio 5 (EEST)