Aptarimas:Vytautas Vorobjovas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

kuo užkliuvo trumpa biografija?

Asmeninę biografiją reikia rašyti į savo naudotojo puslapį. Ir šiaip straipsnis labai jau neatitiktų vikipedijos standartų (kurie netaikomi kaip tik tik naudotojo puslapyje). -Vezhlys 21:56, 2 Spalio 2006 (EEST)
Tai čia laisvoji enciklopedija, ar kaip? Straipsniukas nieko neįžeidžia, yra glaustas ir informatyvus. Naudingas žmonėms, kurie ieškotų apie mane informacijos. Jei yra papildomų dalykų kuriuos reikia padaryti, kad jį "pritempti" iki wiki standartų- sakykit, taisysiu.
Laisvoji tai laisvoji, bet ji irgi turi savo taisykles ir standartus: Vikipediškumo kriterijai. Jei norite aprašyti apie save, tai turite tam savo naudotojo puslapį: Naudotojas:Vytauc. Tačiau tam, kad patektųmėte į enciklopediją su atskiru straipsniu, reikia tai "užsitarnauti" (čia perkeltine prasme), tai yra būti žinomu žmogumi. Visa tai aprašyta vikipediškumo kriterijuose. Tačiau savajame puslapyje galite aprašyti apie save beveik ką norite ir norintis ras apie jūs informaciją. --Vezhlys 22:42, 2 Spalio 2006 (EEST)
Laisvoji eciklopedija reiškia, kad ją gali rašyti ir skaityti kiekvienas, tačiau laikantis taisyklių. Bet tai nereiškia, kad ji gali būti naudojama savireklamai ar kiekvieno Lietuvos žmogaus aprašymui. Kaip jau minėta, tam yra naudotojo psl., kur galima save aprašyti. --Atlantas 23:13, 2 Spalio 2006 (EEST)

Progai pasitaikius, užduosiu klausimą. Ar galima Vardenis Pavardenis (mano vardas ir pavardė) straipsnį nukreipti į mano naudotojo puslapį? --Sevas 23:44, 2008 birželio 8 (EEST)

Nebent jei tas straipsnis bus naudotojų vardų srityje, t.y. .../wiki/Naudotojas:Vardenis_Pavardenis --Nomad 23:48, 2008 birželio 8 (EEST)
Ačiū už atsakymą. Visiem viskas aišku ir manau, kad galima ištrinti ir šį aptarimą. --Sevas 23:51, 2008 birželio 8 (EEST)