Aptarimas:Vitas Tomkus

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Paskaičius, labai perkreiptas straipsnis. Dvi eilutės apskritai apie žmogų, šešios eilutės kritikos. Atrodo taip, tarsi svarbiausias Vito Tomkaus gyvenimo įvykis būtų straipsnio "Kas valdo pasaulį" parašymas. Arba reikia išplėsti dalį apie jį kaip žmogų/veikėją/verslininką/žurnalistą, arba mesti lauk kritiką. Orionus 22:52, 2007 rugpjūčio 7 (EEST)

Tai vėl kartojasi ta pati istorija, kodėl paimi ir trini viską, kodėl nepraplėti, kad informacijos kiekis kiekvienoje skiltyje būtų adekvatus? Figuura 17:14, 2007 rugpjūčio 8 (GMT)
Kai skaitome istoriją apie Hitlerį, tai faktą apie jo žydų ir gėjų smerkimą laikome svarbiu, tuo tarpu faktą apie Vitą Tomkų parafrazuojantį Hitlerio ideologiją, jūs siūlote praleisti. Kodėl? Figuura 17:19, 2007 rugpjūčio 8 (GMT)
Aš praplečiu tik tos srities straipsnius, kur tikrai turiu žinių ir kompetencijos. Kadangi "Respublikos" neskaitau, mažai ką žinau apie Tomkų. Nei gimimo datos, nei ką baigęs, nei kur gimęs. Ir dėl to pažiūrėjus į straipsnį ir pamačius vien neigiamą informaciją labai nesmagu prieš Vitą Tomkų pasidaro dėl mūsų vikipedijos. Juk nenorite pasakyti, kad tarp Hitlerio ir Tomkaus galima dėti lygybės ženklą. Kol kas nors daugiau žinantis to nesutvarkys, aš vėl užkomentuoju informaciją, kurią Knutux pažymėjo kaip NPOV. Apskritai, tai šitokius faktus tikrai geriau būtų kelti į wikiNaujienas. Mačiau Nomad pasiūlymą jums ir jam pilnai pritarčiau. Orionus 19:53, 2007 rugpjūčio 8 (EEST)
Tad palikime tą informaciją, kurios mes nežinome įdėti tiems, kas žino, o V. Tomkaus straipsnį siūlau paskaityti http://www.mediabv.lt/res_all1.php?id=52 Figuura 18:04, 2007 rugpjūčio 8 (GMT)
Sutinku, jei pastebėjote aš net netrinu tos jūsų neigiamos informacijos, tik ją užkomentuoju. Bet nenoriu, kad šiuo momentu, kol straipsnis nepraplėstas, ji sudarytų didžiausią svorį. Ir sutikite, nežinantis skaitytojas susidarys tik neigiamą nuomonę iš tokio straipsnelio. Palieku užkomentuoti jums ir jūsų sąžinei:) Jei tik supratote mano argumentus.Orionus 20:15, 2007 rugpjūčio 8 (EEST)
Kaip vieną iš savaitės iniciatyvų siūlyčiau temą: Lietuvos žiniasklaida ir žurnalistika, apie kurią wikipedija išvis nieko neturi parašiusi, tik kazkokius nieko nereiškiančius birzgalus; nors anot jūsų tai labai slidi tema, tačiau kažkokias tiesas vistiek turėtų būti galima išsijoti. Figuura 18:23, 2007 rugpjūčio 8 (GMT)