Aptarimas:Vilniaus kraštas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

p Dirgela, neobjektyviai buvo - slepta Stalino atlikta 1939 m. Lietuvos rytiniu zemiu aneksija[redaguoti vikitekstą]

buvo parašyta lyg sovietinis vadovelis...susirupines Turbo 17:41, 15 Vasario 2006 (EET)

== p Dirgela, neobjektyviai buvo - slepta Stalino atlikta 1939 m. Lietuvos rytiniu zemiu aneksija ==[redaguoti vikitekstą]

buvo parašyta lyg sovietinis vadovelis...susirupines Turbo 17:43, 15 Vasario 2006 (EET)

Prašau laikytis enciklopedinio stiliaus ir tikslumo. Dirgela 21:59, 15 Vasario 2006 (EET)

Pats nesilaikai tikslumo įsikibęs tarybinės enciklopedijos klastočių...1920 m. liepos 12 d. sutartį Rusija buvo priversta pasirašyti, nes reikėjo jai atokvėpio ir matyt norėjo turėti normalius kaimynus, o 1939 m. lyginant su 1920 m. sutarties sienos nubrėžta riba, Lietuvai sugrįžo tik trečdalis teritorijos -prarastas Gardinas-Lyda-Ašmena-Narutis...vagys ir banditai - Želigovskis - Stalinas, "bulbaiedai"...naudok geresnius šaltinius, o ne kartok sovietinį melą...Kas gi yra enciklopedinis stilius? Esminių faktų slėpimas, teisinantis glaustumu? numetė Lietuvai kaulą -Druskininkus sugražino - ir atsirado naivuolių kur užkibo - ir p Dirgela po pusės amžiaus...hm....Turbo 02:48, 16 Vasario 2006 (EET)

Jei nori sužinoti koks yra enciklopedinis stilius - paimk bet kurią enciklopediją ir paskaityk, nueik į biblioteką, jei namie neturi. Kai rasi kurioje iš jų parašyta "vagis ir banditas Želigovskis" - būtinai informuok. Dirgela 09:59, 16 Vasario 2006 (EET) kad mano ruskių pašautos senelės brolis turėjo katiną vardu pilsudskis - nieko negaliu pakeisti...bet pats poagroju Šopeno muzikos ir jaučiu reikiamą pagarbą lenkų genijams, kurio fortepioną raudonarmiečiai išveitė per langą...gal tai ir buvo lemties ranka - bausmė jiems patiems...komentaras wikipedijai nėra pati enciklopedija - nereikia tų dalykų painioti - Želigovskis, kaip ir Stalinas šių dienų požiūriu yra Kariniai nusikaltėliai pamynę tarptautinė teisę...tau politologe geriau žinoti, betgi Vilnijos krašto straipsnelį ne dėl šio komentaro trynei...atsiversk dar kartą sakau A.Šapokos 567 psl. Turbo 13:36, 16 Vasario 2006 (EET)
Šapoka sakyčiau prastas autoritetas šiai temai, ne prieškarinių laikų enciklopediją rašom.Dirgela 20:16, 18 Vasario 2006 (EET)