Pereiti prie turinio

Aptarimas:TriSenx

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

spaudos antis

[redaguoti vikitekstą]

http://www.hot.lt/persons/otas.htm "TriSenx" kompanija sukūrė įtaisą, kuris leidžia perteikti įvairius skonio ir kvapo aspektus. Iš pradžių skonio laikmena buvo pasirinktas popierius, tačiau jos "laižymas" iškreipdavo skonio savybes ir atrodė neypatingai estetiškai.

Pagaliau buvo sugalvota pasinaudoti vafliais. Tad dabartinis įtaisas primena spausdintuvą, tačiau vietoje popieriaus jis "spausdina" ant vaflių. Gavusi atitinkamą skonio kodą tvarkyklė į vaflį įšvirkščia reikiamą "skonių" rinkinį. Tada tą vaflio gabaliuką suvalgo vartotojas. Technologija nėra paprasta, nes nuolat reikia išlaikyti reikiamą temperatūrą ir laikmenos drėgnumą. --AndriuZ 21:12, 5 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Nelabai supratau kam tu tą antį čia įdėjai? Dirgela 00:44, 9 Rugpjūčio 2005 (EEST)



Prašau laikytis taisyklių ir motyvuoti pasiūlymą straipsnio trynimui --AndriuZ 19:49, 10 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Jeigu nori parašyti apie visokius jumorus interenete tai aiškiai tai parašyk tekste, o tai dabar tas pats, jei parašytum, kad Elektrėnų elektrinė kūrena atominiu kuru, kurį kasa Labanoro girioj. Tokiam net ženkliuko nedėčiau. Manau tamstai reiktų motyvuoti kodėl kažkokie gandai yra dedami į wp.Dirgela 09:34, 11 Rugpjūčio 2005 (EEST)