Aptarimas:Tauragnų lobis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ir nuo kada 1650 (vėlyviausia lobio moneta) priklauso "vėlyviesiems viduramžiams"? Pasak lt.wikipedia.org - vėlyvieji viduramžiai: "Pabaiga siejama su trim svarbiais įvykiais (XV-XVI a.): Didžiaisiais geografiniais atradimais, Renesansu ir Reformacija."

Suprantu, kad mūsų vikipedijos administracijai 1450, 1550 ar 1650 yra vienas ir tas pats...bet gal kas nors per klaidą perskaitys ir pataisys?


Vytautas Sm.

Vikipedijoje straipsnius rašyti ir redaguoti gali kiekvienas, o ne kažkokia mistinė Vikipedijos administracija. Kas parašyta ir pirmajame puslapyje. Suprantu, kad skubėdamas kritikuoti savo įsivaizduojamą istorijos neišmanančią administraciją, neturėjote laiko perskaityti vieno sakinio ir suprasti, kaip veikia Vikipedija. Nieko čia baisaus. Kad kas nors per klaidą ar ne per klaidą perskaitys ir pataisys - visai reali galimybė. Daug žmonių perskaitę pataiso, tik mažuma užuot pataisę rašinėja į aptarimus kritikuodami kažkokias administracijas. --Nomad (aptarimas) 12:00, 14 lapkričio 2012 (EET)[atsakyti]