Aptarimas:Smūginis krateris

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Siūlau atvirkščiai arba palikti du straipsnius.

http://astronomija.lt/enciklopedija/index.php/Astroblema

Be to, astroblema ir enwiki yra nukreipiama į smūginį kraterį, nes ji siauresnė pagal apibrėžimą... Astroblema apibrėžia tik Žemės smūginius kraterius ar net jų liekanas "the terms astrobleme and crypto-volcanic were used to describe impact-related features on Earth" Zaliavos 21:49, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)

Jo taip būtų geriau, jei nesunku pabandyk perkelti, nes tai iš esmės tas pats tik kitais žodžiais. Geriau, kad būtų vienas straipsnis - smūginis krateris, o info iš kito tiesiog reikia perkelti--Qwarc 21:59, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)
Na astroblemos straipsnis yra didesnis už "motininio žodžio" straipsnį, gal laikinai palikti juos sujungimui (ne prijungimui), o kai bus praplėsti sujungti?? --Zaliavos 22:03, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)
Na šiaip tai juos reikia sujungti - geologinis procesas vienas - kūnas atsitrenkia į kitą kūną, ko pasekoje yra duobė, čia yra grubiai, koks skirtumas kokio ji amžiaus ir kur tai įvyko. tai praktiškai nieko nekeičia ir principas tas pats ir kraterių formos tokios pačios. O kai susitrenkus duobės nėra - nėra apie ką ir kalbėti. Padarom sujungimą paliekam smūginio kraterio pavadinimą ir suspaudžiam į vieną su praplėtimo galimybę (tiesa ji visada egzistuoja)--Qwarc 22:09, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)
bandau sujungti Zaliavos 22:11, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)