Aptarimas:Skujuotiniai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Prašau priskirkite šį straipsnį prie angliškos versijos -> https://en.wikipedia.org/wiki/Pangolin , kurame rašoma apie Pholidota būrį. Taip pat nesusiekite šio straipsnio su skujuočių šeima: skujuotiniai bei gentimi: Skujuočiai. Mano variantas:

  • Būrys: skujuotiniai (Pholidota)
  • Šeima: skujuočiai (Manidae)

Ačiū. Kails 2:32, 3 balandžio 2020 (EEST)

Šis straipsnis yra apie gentį, ne apie būrį, ir jis susietas su analogišku anglišku straipsniu apie gentį. Kur problema?

--Nomad (aptarimas) 03:37, 3 balandžio 2020 (EEST)[atsakyti]

Šis straipsnis visiškai supainiotas, tame ir problema. Lotyniškas pavadinimas apie vieną gentį, straipsnis susietas su Manis gentimi, bet straipsnio aprašymas apie visus skujuotinius (Pholidota), aprašymas apie visas aštuonias rūšis. Versiją papildžiau, pakoregavau. Aptarime prašiau žmonių kurie supranta, ištaisyti klaidą. Bendrai, yra paprasčiau pakoreguoti ir priskirti prie angliškos versijos apie būrį, nei trinti ir rankioti, kas tavo X genčiai priklauso. Kails 6:17, 3 balandžio 2020 (EEST)
Pagalba nereikalinga, straipsnelį pakoregavau, perpavadinau, priskyriau prie angliškos versijos Pholidota būrio. Jeigu blogai, tu Nomad gali atšaukti ir palikti kaip tau matosi. Kails 6:37, 3 balandžio 2020 (EEST)