Aptarimas:Skroblaus versmės

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Marija Volungevičienė galime pakeisti į Margionių kaimo gyventoją, na, o del vandens kietumo tai galiu pasakyt tik tiek, kad sita info nurasiau apie tai per daug nenusimanydamas... --Zove.mykolas 11:14, 2008 liepos 14 (EEST)

Ta Marija Volungevičienė yra koks nors ypatingas asmuo, ar šiaip labai svarbu ką ji pasakoja? :) --Nomad 06:32, 2008 birželio 30 (EEST)

Čia kažkas su šaltinio vandens kietumu primalta. Šiaip kietumas, kietis naujoviškai, - tai Ca ir Mg kiekis. jei tik 4 mg/l tai tada kalcio beveik nėra ir jis turėtų būti minkštas, o jei sumaišyta matavimo vienetai - tai visai kas kita tai kaip čia turėtų būti?--Qwarc 11:59, 2008 birželio 30 (EEST)

Esmė ne tame ar paliksime jos pavardę ar ne (geriau palikti, jei jau paliekame tekstą). Svarbu kas kita: kur tas pasakojimas buvo publikuotas, kokia jo svarba? Turiu omeny, aš irgi galėčiau papasakoti įvairių dalykų apie visokias Lietuvos vietoves, o po kelių bokalų alaus ištisus straipsnius prirašyti. --Nomad 13:04, 2008 liepos 14 (EEST)


Dar įdomiau - visas tekstas nukopijuotas iš informacinio stendo a nei trupučio jo nekeičiant, ar tai nepažeidžia autorinių teisių? ir net nuo kur nurašyta nepacituota. - visiškas plagiatas. Aš ir galvoju, kur tai mačiau :), ir apie bobutes ir šiaip nemoksliniu stiliumi--Qwarc 11:40, 2008 liepos 15 (EEST)