Aptarimas:Senoji Varėna

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Įdomu, kuo remiantis pavadinimas "Senoji Varėna" pakeistas į "Sena Varėna" )(nurodyti oficialų dokumentą)? (žr. oldid=622831)

Na aš keitimuose matau aiškų pagrindą - pakeista pagal vietovardžių žodyną, aišku dėl tikrumo galima būtų straipsnyje pateikti detales (ISBN, etc). knutux 13:16, 2007 rugpjūčio 20 (EEST)
Ar yra bent vienas administracinis potvarkis apie pavadinimo keitimą? Jei ne, tai, daugiausia, ką galima parašyti straipsnyje, tai, kad „šaltinis xxxxx (nuoroda) siūlo naudoti pavadinimą zzzzz“. Kitaip, tai tik faktų kalstojimas.... --JonasS 08:16, 2007 rugpjūčio 27 (EEST)

Manau reikėtų grąžinti pavadinimą "Senoji varėna", nes visuose adresuose ir kelio ženkle ties įvažiavimu į šį miestelį minimas butent šis pavadinimas --Tocekas 17:38, 2008 rugpjūčio 28 (EEST) Būkite kolegos geri, gailestingi ir perkelkite paveilslelius į Commons.
Atsiprašau, šito darbo dar nemoku, o kitakalbiuose wikipedijuose tai reikia. Arba man kas parašykite instrukciją, kaip tai padaryti pačiam. Ačiū. --Kusurija 14:10, 2009 rugsėjo 10 (EEST)

Einate čia [1] Language parašote lt, Source-File parašote paveiksliuko pavadinima pvz.: Senoji Varena Church.jpg Target-File jai reikia pakeičiat paveiksliuko kuris bus įkeltas į commons pavadinimą, Categories pažymit varnelę, nes pas mus lietuviškos kategorijos ten kitokios (paskui kai įkelsite pasirinksite reikiamą kategoriją), TUSC pažymit varnelę, TUSC user name, password įrašot savo duomenys. Tool server prisijungimo duomenys galite gauti užsiregistravę ir patvirtinę savo viki tapatybę čia [2]
Sėkmės --Justass 14:43, 2009 rugsėjo 10 (EEST)