Aptarimas:Sasha Song

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

"2007 m. Nacionalinis turas - "At Your Door" (su Sam Hywel James)" - nežinia, iš kur atsirado šis įrašas. Visame internete nėra jokių tą patvirtinančių faktų, be to, tikras faktas yra tas, kad apie Dimą Šavrovą - Sashą Son vėl prabilta tik 2008 metais, kai jis metų pradžioje sudalyvavo nacionalinėje Eurovizijos atrankoje su daina "Miss Kiss". Tada visuose straipsniuose buvo pažymėta, kad tai - jo sugrįžimas į muzikinę sceną. --The Watcher 15:19, 26 vasario 2011 (EET)

Dima Šavrovas kartu su Sam Hywel James sudarė grupę U-Soul (pvz [1]), o 2007 m. U-Soul dalyvavo Eurovizijos atrankoje su daina At Your Door (pvz [2]). B€₳R₳$ 15:51, 26 vasario 2011 (EET)[atsakyti]

Tuomet viskas daug aiškiau, tik tuomet reikia pažymėti, jog šis atlikėjas dalyvavo kaip grupės "U-Soul" narys, nes kitaip atrodo, kad jis dainavo duetu su Sam Hywel James (na, teoriškai - taip, bet praktiškai - jei grupė, tai yra nedalomas vienetas, be to, tuo laiku Dima Šavrovas - vis dar ne Sasha Son - nebuvo solo dainininkas). --The Watcher 16:16, 26 vasario 2011 (EET)