Aptarimas:Objektinis programavimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar nereikėtų čia apskritai grąžinti senesnę straipsnio versiją, kuri buvo pakankamai tvarkinga, nors ir trumpesnė? Plius tai paprasčiausiai nukopijuotas tekstas iš šaltinio, iš kurio nežinia, ar gautas leidimas: http://www.mif.vu.lt/~ragaisis/InfIvadas/ObjProgr.htm. Vezhlys 20:17, 2 Birželio 2006 (EEST)

Pritariu, reikia atstatyti. E rulez 22:38, 2 Birželio 2006 (EEST)
Kopijavimo šaltinis akivaizdus, autoriaus leidimo nėra. Manau, turim atkurti buvusį turinį, juoba kad jis, nors ir trumpesnis, svarbiausius dalykus pasako. AudriusA 23:29, 2 Birželio 2006 (EEST)

Nesu didelis specialistas, bet tikrai abejoju, ar būtent php geriausiai tinka iliustruoti OOP. O pats pavyzdys - nei šioks nei toks, nežinančiam jis absoliučiai nieko nesako, žinančiam - irgi absoliučiai nieko nesako. Bent jau man taip atrodo. --Nomad 06:20, 2007 Balandžio 20 (EEST)

Gal vietoje to ornitologinio pavyzdžio galima sugalvoti kokį realesnį, dažniau pasitaikantį programavime? Nes tie pavyzdžiai „iš gyvenimo“, kai objektinis programavimas aiškinamas lyginant su paukščiais, dešrelėm ar automobiliais ne tik nieko nepaaiškina (tiek programuotojui, tiek ne) bet dar labiau supainioja. Bent jau man savo praktikoje dar neteko programuoti stručių, tad kai tik pradėjau mokytis OOP tokie pavyzdžiai atrodė visai nei į tvorą nei į mietą. --Nomad 15:14, 2008 liepos 3 (EEST)