Aptarimas:Nu metalas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

nu jei Limp bizkit nu metal .........., seip jau Limp Bizkit alternative rock .... siūlyčiau grupių neskirstit i nu metal ir pan. o palik tiesiog metal skyryje ......... bent jau kolkas.. dar viena priezastis ta jog bus labai daug nesutarianciu del grupiu zanru ... Atlantas 8 Liepos 2005 18:38 (EEST)

Na, pagal en.wikipediją jie yra vieni iš Nu Metal populiarintojų. Šiaip, kalbant apie Rap ir Metal mišinį, naudojami keturi skirtingi terminai, apibrėžiantys daugmaž tą patį (ar artimą) stilių:
  • Rapcore
  • Nu Metal
  • Funk Metal
  • Rap Metal

Šiaip jau, tokia padėtis rodo, kad stilius ir jo apibrėžimas vis dar nesusiformavę, atitinkamai - kontraversiški. Šiaip, jei niekas prieš, imčiausi pasivivaliauti ir įdėti (gal - laikinai) redirektus į šį straipsnį tokiems daiktams, kaip Rapcore, Funk Metal ir Rap Metal. --Tractor 8 Liepos 2005 20:15 (EEST)

O pasakymas "Alternative Rock" yra bendrinis, kai kalbama apie bet ką, kas nėra pripažinta, kaip tradicinis, populiarus, pavadinimą turintis Rock stilius. Kadangi grupių, gana artimų Limp Bizkit, yra gana nemažai ir pavadinimai tam stiliui net keturi, vargu, ar vertėtų juos apibrėžti, kaip "Alternative Rock". --Tractor 8 Liepos 2005 20:15 (EEST)

Man tinka. Bet pradžiai siulyciau daryti categorijas pakol i jas neprisirinks 20-30 straipsniu o poto jau rusiuoti dar smulkiau. Atlantas 8 Liepos 2005 23:53 (EEST)

Gal neverta cackintis su tom kategorijom, permaustant paskui grupes tai šen tai ten, grupių vis viena greitai prisirinks daug. O straipsnį pataisysiu tuoj ir redirektų pridėsiu. --Tractor 9 Liepos 2005 00:45 (EEST)
Nu va, pridėjau redirektų, parašiau y straipsnio vidų, kai kas nors prisiruoš parašyti atitinkamus straipsnius, galės juos vietoje redirektų padaryti :-) --Tractor 9 Liepos 2005 01:30 (EEST)

...na Staind prie sio zanro, mano galva, nesiklijuoja niekaip...???