Aptarimas:Nevermind

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėl ko tiksliai čia uždėtas Abejotinas skydelis vidury teksto? Jau praėjo dvi savaitės, abejotinus teiginius reikia išimti arba pagrįsti. --Nomad 16:42, 2007 Sausio 21 (EET)

Aš tai iš vis manau, kad vieną kartą reik susitarti dėl tų {{POV}}, {{NPOV}} bei {{abejotinas}}...aš tai siūlyčiau tokias privalomas "taisykles", kad jeigu dedama panašaus tipo žymė, tai būtinai tas abejotinumas, ginčytiniškumas ir pan. būtų pagrįstas aptarimų puslapyje, nes jau pats šablonas to reikalauja, o atrodo nei šiaip nei taip: visi pridėlioja jų ten kur asmeniškai kam atrodo abejotina ar ta infoprmacija atrodo subjektyvi, o daugiau ieko ir nepaaiškina, bet nori nenori ta šablonu išreikšta nuomonė turi būti plačiau paaiškinta straispnio aptarimų puslapyje, nes tas uždėjimas sugalvojus tik vienam žmogui ir taip yra gana toks įtartinas veiksmas, tai nors parašytų už ką, kad neprasidėtų šablono nuiminėjimai ir paskui vėl uždėdinėjimai, bei bereikšmės diskusijos... ausis aptarimas 16:53, 2007 Sausio 21 (EET)
Na manau kad čia labai paprasta - jei uždėta žymė neparašant jokio keitimo komentaro ar komentaro diskusijose, galima drąsiai tą žymę nuimti (bent jau kai nėra akivaizdu dėl ko uždėta). knutux 14:33, 2007 Sausio 22 (EET)