Aptarimas:Mokymasis miegant

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

However, there is little to no evidence that a person undergoing hypnopædia is actually learning anything in the sense that the newly acquired knowledge is connected to other knowledge or conceptualized in any way. en:wiki. Mokymasis miegant yra eilinė pseudomokslinė teorija. --Nomad 20:55, 2007 Sausio 4 (EET)

Bet straipsny yra tik pagrindinės savokos, istorijos, lyg tai abejotinių faktų neaptikau, gal ta žymė nereikalinga, tik priskirti prie pseudomokslu kategorijos. Xportas 20:59, 2007 Sausio 4 (EET)

Apskritai didžioji straipsnio dalis yra apie hipnotinį miegą, ne apie mokymąsi miegant. Galbūt reikėtų išimti iš jo skydelį apačioje ir pervadinti? --Nomad 21:03, 2007 Sausio 4 (EET)
O gal hipnopedija labiau tiktu kaip rusiškoj wiki, tą patį radau ir aiškinamajam Lt žodynėly. Xportas 21:09, 2007 Sausio 4 (EET)
Nežinau, čia viskas taip suvelta, kad sunku atsekti galus. Hipnopedija turėtų būti straipsnis apie mokymąsi miegant. Hipnotinis miegas turėtų būti atskiras straipsnis. Dabar čia didžioji dalis pavadinta "Hipnotinis miegas", tačiau ten dar rašoma ir apie hipnopedinį miegą. Kiek teko skaityti, tas hipnopedinis miegas yra absoliutus šarlatanizmas, tačiau tikslių nuorodų neatsimenu, greitas pagooglinimas rezultatų nedavė, o rusiškai nemoku, kad galėčiau tikrinti tuos Oom duotus šaltinius.

Taip pat, manau, rusų pavardes reikia rašyti lietuviškomis raidėmis. Kaip ir nuorodas į rusiškus šaltinius. --21:19, 2007 Sausio 4 (EET)