Pereiti prie turinio

Aptarimas:Mokyklos aprūpinimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

ne visai sutinku - tik antra dalis turbūt yra iš įstatymo...norisi išgelbėti mokyklos straipsnį...gal tą II dalį patvarkyti...ir kas per žmonės - galvoja, kad įstatymai tinka į wiki...turbūt iš seimo - o nesilaiko wiki įstatymų, ar koks direktorius pasidarbavo..

Turbo 20:57, 2 Vasario 2006 (EET)

Straipsnis pilnai perrašytas iš kažkokio įstatymo nuo pradžios iki galo. O tai labai klaidina - sudaromas įspūdis, kad tai universalūs principai, nors jie jau rytoj gali būti pakeisti priėmus kokią nors įstatymo pataisą. Dirgela 07:50, 3 Vasario 2006 (EET)

Man pačiam tekę dirbti prie įstatymų (kitų) Seime. Pritariu, kad wiki - ne vieta pažodžiui jiems, kaip kai kas pasidarbavo prie Mokyklos nusakymo wiki, bet dalykai - kategorijos, kurie juose minimi -verti dėmesio, nes tai, visgi, gan išgryninta forma nusakyti logiškai dalykai pagal jurisdikcijos reikalavimus. Man patiko Jūsų pastaba, kad reikia pradėti, nuo Švietimo SISTEMOS Lietuvoje wiki nusakymo, o tada daug kas atsistos į vietas - II dalį sutvarkysiu tada, o pirm1 gi pats sustruktūrinau pgal logistinius reikalavimus, nors ne itin tokius dalykus mėgstu -tiesiog reikia ištraukti tą beviltišką Mokyklą. Dėkui Turbo 13:41, 3 Vasario 2006 (EET)

Taip - tai problematiška

[redaguoti vikitekstą]

Dekui už pastabą del mlrd. -bandysiu patikslinti -sunku susivokti su finansą didumu - betgi skaičiukai arabiški tikslūs - iš Šv min tinklalapio...DekuiTurbo 14:53, 4 Vasario 2006 (EET)