Aptarimas:Mindaugas Indriūnas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Jei niekas nepriestaraus piliečio Mindaugo Indriūno puslapį ištrinsiu, nes manau, kad tai šiek tiek gudresnis reklaminimas arba šiaip didybės manija;) Reikėtų pagalvoti apie politiką šioje srityje, nes greit čia atsiras visa telefonų knyga:))) Gal tokiems klausimams reiktų padaryt puslapiuką - "balsavimas dėl ištrynimo"? Kas turėtų būti wikipedijoj nelabai aišku ir angliškoj wikipedijoj žr. [[1]]. Ką galvojat? Mane tai stipriai paveikė argumentas, kad "puslapis tau nieko nepadarė, tai kodėl turėtum jį ištrinti?" :)))

Dirgela 18:07, 17 Jun 2004 (UTC)

 

Pilnai sutinku dėl ištrynimo, jei kas nori apie save pasipasakoti, tegul kuriasi vartotoj1 ir savo vartotojo puslapyje deda ką tik nori. O dėl 'balsavimo dėl trynimo' puslapio tai tikriausiai dar ankstoka, nelabai yra kas balsuotų, bet galima aišku iš anksto pratintis prie formalios trynimo tvarkos

Knutux 04:25, 18 Jun 2004 (UTC)

Nieko asmeniško neturiu, bet, manau, tikslingiausia (ir tvarkingiau) būtų, jei Mindaugas užsiregistruotų, pasirinktų vartotojo vardą ir būtent ten apie save parašytų. Manau, nauda jam pačiam būtų didesnė - prie kiekvieno pakeitimo yra rašomas būtent užsiregistravusio žmogaus vardas ant kurio paspaudus bus aišku, koks žmogus ten slepiasi.
Pingviniukas 10:35, 18 Jun 2004 (UTC)