Aptarimas:Lina Šaulinskaitė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar verta dėti į enciklopediją (labai jau mažai info.) ir kas čia per postas atsakingoji sekretorė? --Atlantas 19:49, 2006 Spalio 24 (EEST)

Atsakingasis sekretorius praktiškai veža visą skyriaus organizacinį darbą. Istorija žino net pavyzdžių, kai sekretorius tampa visos imperijos diktatoriumi. Bet kitų, nepatikrintų ar netikslių faktų stengiuosi į biografijas nedėti - tegul birštoniečiai juos patikrina.--Lazdynas 21:59, 2006 Spalio 24 (EEST)

Išties šiek tiek persistengta. Nemanau, kad eiliniai partijų nariai (tebūnie ir skyriaus sekretoriai) verta enciklopedijos informacija. Jei jau savivaldybių tarybų narių duomenų bazė užpildyta, gal geriau tada vertėtų seimo narių biografijas papildyti, nes dabar gaunasi paradoksas - apie visiškai eilinį Kėdainių rajono gyventoją Vidmantą Arlauską straipsnis yra, o apie garsų politiką Jurgį Razmą nėra. -..- Hugo.arg aptarimas 23:32, 2006 Spalio 24 (EEST)

Viskam savo laikas. Seimo nariai dar nesikeis, o savivaldybininkų laukia perrinkimas, todėl pirmiausia noriu užbaigti šią duomenų bazę, bent sudėti tai, ką turiu. Seimo portalą dar reiktų pertvarkyti, nes jame naudojami skirtingi terminai, jie skiriasi ir nuo oficialiai vartojamų - pavyzdžiui, reiktų suvienodinti ir pačius kadencijų pavadinimus. tiesa, ne kiekvienas, kuris garsiai rėkia, laikytinas garsiu. --Lazdynas 08:26, 2006 Spalio 25 (EEST)