Aptarimas:Kairiosios ir dešiniosios rankos keliai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Delete, kadangi totali nesąmonė, neatitinka tikrovės. Tik paskutinis sakinys daugiau mažiau į temą. Kažkoks keistas bandymas ateizmą sieti su satanizmo simboliais. --Atlantas 22:44, 2006 Gruodžio 15 (EET)

Lietuviška versija visiškai neatitinka angliškos. Prie ko čia ateizmas? Prie ko čia parlamentas? AudriusA 15:30, 2006 Gruodžio 16 (EET)
Būtent todėl pasiūlymas trinti, kadangi neatitinka tikrosios savo reikšmės. --Atlantas 20:24, 2006 Gruodžio 16 (EET)
Aš tiesiog parašiau pastraipą, jog politinės "kairės" ir "dešinės" savokos su šituo straipsniu neturi nieko bendro. Straipsnis dabar tiesiog trumpai apibrėžia vartojamą religinį terminą, jo turinys dabar trumpai atspindi angliško varianto esmę, rusiškas variantas irgi yra praktiškai angliško vertimas. Visai trinti matyt neverta, nes yra šešios kitakalbės šio straipsnio versijos. Visi šie dalykai man atrodo daugiau psichologiniai negu religiniai, tačiau net ir ateistui apsimoka žinoti, kuo gali būti užsipultas ir turėt nelabai sudėtingus atremiančius argumentus po ranka. Vėlgi čia matyt svarbu ne ar toks skirstymas teisingas (man irgi taip neatrodo), bet ar tokių skirstytojų yra pakankamai daug kad aprašytume jų požiūrį. Jų, ko gero, pakankamai daug, nes aš tokias kalbas prawity jau esu girdėjęs AudriusA.