Aptarimas:Juh

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Manau, kad tokios apimties straipsnį laikyti nėra prasmės. Informacija praktiškai niekinė. Geriau perkelti ją į straipsnį apie Geronimo. Ta-Ntalas 14:13, 2009 sausio 8 (EET)

Apimtis visiškai nesvarbu. O enwiki šio straipsnio reikšmingumu neabejojama, todėl jį drąsiai galime palikti. * Hugo ¿díme? 12:10, 2009 sausio 9 (EET)
Enwiki jis yra "stubas" ir net pagal mūsų standartus, jis toks yra. Be to, enwiki ne visada rodiklis. Jei informacija straipsnyje yra nereikšminga ar išvis abejotina, kam reikia tokio straipsnio? Aš žinau dar bent 5 apačių lyderius, kurių vardai tėra paminėti viename ar kitame šaltyje, tačiau tuo praktiškai ir baigiasi žinios apie juos. Jau geriau vienas straipsnis ale "Kiti apačių lyderiai", kur jie būtų išvardinti visi, o ne niekiniai straipsniukai apie kiekvieną iš jų. Su tokiais straipsniais litwiki tiesiog juokingai atrodo. Ta-Ntalas 12:14, 2009 sausio 9 (EET)

Man tai čia nieko juokingo, galima nors ir apie visus genčių vadus po stubą parašyti... * Hugo ¿díme? 12:30, 2009 sausio 9 (EET)

Čia mūsų nuomonės skiriasi. Tokie stubiniai straipsniai tik gadina litwiki įvaizdį, kuris ir taip nėra geras. Įdedam "stub" ir paliekam. Šitoks variantas tinka? Ta-Ntalas 12:41, 2009 sausio 9 (EET)