Aptarimas:Ill Bethisad

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Deleted, as lack of notability, pseudo-historical fantasies.--Atlantas 12:37, 21 lapkričio 2009 (EET)[atsakyti]

Straipsnio gražinimas[redaguoti vikitekstą]

Šis straipsnis turėtų būti grąžintas analogiška forma, kokia buvo ištrintas, nes:

  • a)Ill Bethisad yra didžiausias pasaulyje alternatyvios istorijos projektas, jame dalyvauje žmonės iš dešimčių skirtingų šalių bei jis gyvuoja jau 14 metų.
  • b)Tai, kad kūrinys - fantastinis - nereiškia, kad jis mažiau svarbus ar reikšmingas. Vikipedijose aprašomi daugybė fantastinių kūrinių, žaidimų, fantastų renginių ir kt.
  • c)Visiems faktams, suminėtiems straipsnyje, galiu pateikti nuorodas į konkrečius šaltinius, ką ir padarysiu atkūrus straipsnį.
  • d)Straipsniai apie Ill Bethisad projektą grąžinti į kitas Vikipedijas, įskaitant anglišką, o aukščiau parašytas angliškas pokalbis atspindi tuo metu angliškoje Vikipedijoje vykusį asmeninį konfliktą tarp kelių jos redaktorių, kuris ir baigėsi ištrinymu. BBBDBV 12:24, 27 birželio 2011 (EEST)[atsakyti]
Jei straipsnio objektas atitinka reikšmingumo kriterijus (pakankamai plačiai aprašytas nepriklausomuose šaltiniuose), straipsnis turėtų būti grąžintas. Jei ne, tuomet ne. Nepriklausomai nuo kitų kalbų vikipedijų, dalyvių skaičiaus ir t.t. --Nomad 13:19, 8 liepos 2011 (EEST)[atsakyti]