Aptarimas:ITER/Balsavimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Balsavimas 2-2[redaguoti vikitekstą]

ITER - siūlo naudotojas:Andrius.v


Balsavimas iki lapkričio 18 d. (arba iki susirinks 10 balsų už), kad paskelbti pavyzdiniu reikia Už-Prieš=5(ar daugiau) balsų. Balsuojant, parašyti priežastį, kodėl (ne)manote, kad jis pavyzdinis.


  • Va dabar tikrai balsuoju už :) * Hugo ¿díme? 13:52, 2007 lapkričio 4 (EET)
  • Tvarkingas ir išsamus straipsnis. Nematau, kodėl negali būti pavyzdiniu. Adam 21:02, 2007 lapkričio 12 (EET)

Prieš

  1. Daug raudonų nuorodų ir ne labai tvarkingas--pdxxaptarimas 09:18, 2007 spalio 27 (EEST)
  2. Mano supratimu dar trūksta iki pavyzdinio. -- Viskonsas 剣心 14:33, 2007 lapkričio 3 (EET)

*Gal į vertingus strapsnius ir tiktų, bet į pavyzdinius kol kas dar ankstoka. Straipsnis neturi gero estetinio vaizdo, bent pirmojoje pastraipoje neturėtų būti raudonų nuorodų. * Hugo ¿díme? 14:37, 2007 lapkričio 3 (EET)

Susilaiko

Komentarai

Kiek suprantu, šis straipsnis yra angliško straipsnio vertimas. Tokiu atveju vertėtų pasižiūrėti į pastabas angliškam straipsniui (jis buvo pasiūlytas tapti „Good article“, kas atitiktų mūsų „Vertingus straipsnius“), pateiktas Talk:ITER#GA_on_hold. --Martynas Patasius 00:19, 2007 spalio 19 (EEST)
Hm, aš tai nesuprantu "neturi estetinio vaizdo". Kaip tik turi, nes jis išbaigtas. Ir be to, kodėl straipsnis kaltas, kad jame minimi terminai, kurių dar niekas neaprašė vikipedijoje? Šiuo atveju yra netyčia sudaromos išimtinės teisės populiariesnių ir populiaresnių sričių straipsniams tapti pavyzdiniais :-) - andrius.v 14:50, 2007 lapkričio 3 (EET)
Atsakant į Martyno pastabas, tai angliškoje wiki pastbos buvo visiškai ne esminės: vinam iš administratorių nepatiko tai, kaip kai kurie skyriai skiriami į pastraipas, kai kurių žodžių (kurių nėra čia) vartojimas, na ir skyrelis "kritika" jam kažko užkliuvo, mat jie ten turi tokiems skyreliams skirtą visą Viki "taisyklių" ir pasiūlymų puslapį, kurio pas mumis nėra.
Balsavusieji, būkti geri, pateikit rimtus argumentus, kodėl prieš, nes "mano supratimu - nepavyzdynis" - ne argumentas, o tik nuomonė :-) Ačiū - andrius.v 14:50, 2007 lapkričio 3 (EET)
Na ką padarysi, jei ši sritis lietuvškje Vikipedijoje mažai išvystyta, tačiau bent pirmos pastraipos nuorodas tikrai būtų galima užpildyti (nors trumpais stub), arba gal kai kurių ir apmažinti (pvz. Cadarache kartojasi bent 3 kartus). Dėl estetinio vazdo, tai turiu mityje, kad reiktų pradžioje nors kokią iliutraciją įdėti (commons keletas yra), nes bent man asmeniskai straipsnis su mažai iliustracijų nesižiūri :) Beje, straipsnyje kažkokie įdomūs brūkšniai - nelabai suprantu, kam juos reikia paryškinti. * Hugo ¿díme? 15:00, 2007 lapkričio 3 (EET)
Na, nekiškim asmeniškumų (pvz., su daugiau ilsiutraciju man įdomiau). O "dirbtinai" panaikinti raudonas nuorodas galimagreitai, tik ar verta :-) Galiu pamėgint, jeigu tai bene vienintelis trūkūmas :-) O dėl brūkšnių, tai matyt rašęs žmogus taip pratęs, o straipsnis nepakliuvo botui, taisiusiam neteisingus brūkšnius, į rankas... - andrius.v 15:15, 2007 lapkričio 3 (EET)
Dėl kritikos išskyrimo tai siūlau pasiskaityti čia. Dėl raudonų nuorodų - jos ne dėl grožio, jei nesiruoši jų užpildyti tai nuimk išvis, nes taip straipsnis atrodo neišbaigtas, klausimas ar išvis reikalingos nuorodos į straipsnį 2016?--Dirgela 20:49, 2007 lapkričio 3 (EET)
Tai tos nuorodos gi ne mano, o to, kuris rašė :-) aišku, kad tokias galima išimt. - andrius.v 09:47, 2007 lapkričio 4 (EET)