Aptarimas:ISO standartas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gerb autoriau, būkite mielas ir paaiškinkite sakinį "ISO standartas - tarptautinis standartas, paskelbtas ISO.", tikliau sąvoką ISO ir kas per ISO paskelbė tą ISO standartą. Man iš šono, kaip nelabai nutuokiančiam, apskritai nelabai aišku apie ką šis straipsnis. Linas_M 22:22, 18 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Mielas Linai, Vikipedijoje ir Jūs galite tapti autoriumi, arba teks palaukti ,kol kas nors straipsnį pagerins. Kita opcija - pasiskaityti EN, dar kita - nusipirkti/pasivogti Enciklopedia Britanica ar pan...--AndriuZ 12:27, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Straipsnis visai beviltiškas - vienintelė šiek tiek naudinga informacija "virš 15000" (ir tai dar nežinia kiek tikslu), bet vien dėl šio skaičiaus tikrai nereikia straipsnio. o rašyti "ISO standartas - tai standartas paskelbtas ISO", tai tas pats kas rašyti "Leonardas da Vinčis - tai Leonardas iš Vinčio miestelio" ir galvoti, kad toks parašymas vertas straipsnio. Siūlau tiesiog daryti redirect į ISO (šį papildant) ir tiek. knutux 08:04, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Prasmę turėtų nebent standartų sąrašas, kaip yra pagal interwikius, bet ir tai labai abejotina idėja.Dirgela 10:50, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Na taip, o po to, kai susikaups ilgesnis sąrašas - vėl skaidyti ir kurti atskirą sąrašo straipsnį :-)))) ... gal kas ir turi marias laiko - tai imkite ir surinkite per vieną kartą visus ISO standartus (gal netiksliai, bet vistiek virš 15 000)
Jei nėra laiko sukurti pilnavertį straipsnį ir kuriami visiškai beverčiai, sveikiausia šalinti iš Vikipedijos tokius straipsnius-svetimkūnius, nes nemanau kad yra žmonių, kuriems būtų paprasčiau papildyti esantį variantą, o ne parašyti iš naujo solidžiai. knutux 12:43, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Perkėliau prasmingą informaciją į ISO. Šitas straipsnis mano galva nereikalingas, nes neįmanoma net apibrėžti apie ką jis. Nebent kaip minėjau, jei kas darytų ISO standartų sąrašą (gana beviltiškas užsiėmimas).Dirgela 15:10, 19 Rugpjūčio 2005 (EEST)