Aptarimas:Grafinis dizainas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ši iliustracija tik teoriskai gali buti priskiriama grafiniam dizainui, kaip pavyzdys apie grafinio dizaino istorija, tačiau užėjusiam lankytojui nesukuria vaizdo to, kas dabar yra grafinis dizainas, todėl yra klaidinantis. Tokiu atveju reikėtų aprašyti plačiau skyrelyje „Istorija“ ir pateikti daugiau pavyzdžių, kaip yra pvz. Automobilis.--Kosa 12:13, 2008 birželio 19 (EEST)

Pasiskaityk straipsnį ir rasi grafinio dizaino sritis, tarp kurių yra ir knygos, nieko klaidinančio čia nematau.--Dirgela 07:39, 2008 birželio 20 (EEST)
Jei tai būtų šiuolaikinė knyga, tikrai būtu labai gerai, bet dabar tai tik istorija. Apie tai ir rašiau aukščiau. Kai pavyzdys vienas, manau, jis turėtu labiau atitikti tai, kas aprašoma.--Kosa 09:30, 2008 birželio 20 (EEST)
O koks skirtumas - senovinė knyga ar šiuolaikinė?--Dirgela 08:02, 2008 birželio 27 (EEST)
Skirtumas laike. Terminas "Grafinis dizainas" manau nepriskirtinas tam laikmečiui, kai išleista ši knyga. Nebent šis straipsnis vadintųsi "Grafinio dizaino istorija" ar pan. Na, bet ka padarysi, tamsta geriau žinot. Manau tikslas tūrėtų buti enciklopedijos tikslume. --Kosa 09:59, 2008 birželio 27 (EEST)

Viena is grafinio dizaino entuziasciu[redaguoti vikitekstą]

Darbu puslapis Grafinis dizainas