Aptarimas:Filiae Lithuaniae

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kiek suprantu, šis straipsnis nesaugomas autorinėmis teisėmis, ar aš klystu? Creative 14:17, 25 Gruodžio 2005 (EET)

Jei neparašytos autorinės teisės, nereiškia, kad jų nėra. Tuo labiau, kad po straipsniu yra nurodytas autorius.

Pakeičiau nuorodą į kitą tinklalapį, iš kurio greičiausiai ir buvo kopijuota (iš ten pat kopijuotas kitas "straipsnis"). E rulez 14:23, 25 Gruodžio 2005 (EET)

Autorines teises[redaguoti vikitekstą]

Na cia ikeliau info apie organizacija kurios esu narys. O tu tekstu autoriai manau pasirodys neanksciau kaip kiti metai. Realiai tai net tiksliai nzn kas tuos tekstus ten patalpino. Manau tiktrai niekas jokiu autoriniu teisiu nesivaikys, na bet jei tokia yra tvarka tai ka jau padarysi :)

Autorinės teisės 2[redaguoti vikitekstą]

Wikipedijos lietuviškon versijon įkelta Informacija apie korp! Neo-Lithuania ir korp! Filiae Lithuaniae yra mano paruošta, naudojantis korporacijos Neo-Lithuania Lietuvoje bei užsienyje spausdintais leidiniais. Aš kaip minėtame tinklapyje vienas iš autorių bei sudarytojų (bei vienas iš Korp! Neo-Lithuania narių), suteikiu informacijos pateikėjams teisę visais būdais platinti pateikiamą informaciją apie korporacijas Neo-Lithuania, Filiae Lithuaniae bei kitas aprašytas korporacijas. Autorinės teisės draudžia iškraipyti tekste pateikiamos informacijos esmę ir gauti pelną, kurio bent dalis neskiriama korporacijai Neo-Lithuania ar Filiae Lithuaniae.

Konkrečiai dėl Filiae Lithuaniae straipsnio, jeigu būtinai reikia oficialaus sutikimo, jį gali suteikti Valdyba. Kreiptis tinklapyje nurodytu adresu.

Ričardas ULOZAS

Patys galite patikrinti, ar jūsų autorinės teisės yra visiškai suderinamos su GFDL licencija. Jei ne, tai "lietuviškon versijon įkelta Informacija apie korp! Neo-Lithuania ir korp! Filiae Lithuaniae" negali būti pateikiama Vikipedijoje. Žinoma, ja ar kitais šaltiniais remiantis galima parašyti GFDL tenkinantį straipsnį.E rulez 23:07, 28 Gruodžio 2005 (EET)