Aptarimas:Dominatas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dabar viena kategorija yra perteklinė (romėnų teisė, senovės Roma) – romėnų teisė jau priklauso senovės Romos kategorijai, todėl pagal įprastą tvarką senovės Roma reikėtų šalinti. Tačiau palikti dominatą vien romėnų teisėje turbūt irgi negerai. Gal papildomai įdėti kategorija:romėnų politika ar panašiai? --Nomad 15:11, 2007 rugpjūčio 15 (EEST)

Gal nereiktu taip bijoti kategorijų dubliavimosi. Nes žmonės gali to paties ieškoti visai skirtingais keliais. Bet tiek to nesigilinkim. Siaip tai jo, teises kategorija nelabai tinkama valstybinems santvarkoms ar politiniams postams. Bet ir politika kazkaip ne visiskai tinka... o gal visgi politika geriau? Beje, ta pacia proga: senoves romos asmenybiu kategorija jau irgi pats laikas butu skaidyti. bent jau politikus ir rasytojus i atskiras kategorijas. Tu kaip adminas gal turi galimybiu automatiskai isskirstyti, nes baisiai gaila laiko. Uzlaisva marsa 16:14, 2007 rugpjūčio 15 (EEST)

Deja, kaip adminas aš turiu tik galimybę trinti/užrakinti straipsnius ir blokuoti naudotojus, tik tiek. Pabandysiu rankomisi išskaidyti, paskutiniu metu turiu daugiau laiko. Politika manau geriau, o kokias dar siūlytum? Romos valdymo formos? --Nomad 16:21, 2007 rugpjūčio 15 (EEST)

Politika... Uzlaisva marsa 09:45, 2007 rugpjūčio 16 (EEST)