Aptarimas:Digeriai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Straipsnio tema įdomi, nekyla ranka trinti, nors tikrai yra beviltiškas ir tuoj pat turėtų būti ištrintas kaip reklaminis. Angliškoje wikipedijoje prie digger nieko panašaus neradau, būčiau perrašęs tvarkingai ir be reklamų. Tad gal pats autorius apsiims sutvarkyti? Palikti tik enciklopedinę medžiagą, išimti reklamas ir kvietimus? Jei ne, teks ištrinti, kad ir kaip gaila.

Gal, man buvo ta pati situacija. Kol kas autorius nelabai supranta koks turi būti str. formatas, tikėkimės paskaitys naujokui skirtas nuorodas. --Atlantas 21:21, 2007 Sausio 4 (EET)

Prašau ištrinti. Sorry, kad ekspermentuoju tokiu būdu. Geriau banadysiu parengti kitą straipsnį - techniškiau, gal Jums tiks :-) Soldier777 21:59, 2007 Sausio 4 (EET)

Trinti nebūtina, gali spausti redaguoti ir ištrynęs jo turini perrašyti. O dėl stiliau, pažiūrėk kitus str. kaip pavyzdį kaip turi atrodyti str., svarbiausiai rašyti moksliniu neutraliu stiliumi. Sėkmės. --Atlantas 21:48, 2007 Sausio 4 (EET)

Na skaites nemazai ka siame puikiame projekte :-) Ir nenoriu jo paversti nei delfi nei dar kuo... Taciau pasiskaicius bazinius principus kazkaip sunku suvokti neutralumo, nesaliskumo reikalavima :-) Jei zmogus kompetetingas parengti informacija kazkokiu klausimu, vadinasi jis ja daugiau ar maziau, bet nuolat domisi, yra... saliskas, suinteresuotas tu ziniu sklaida! Nesu suinteresuotas baletu ar drugeliu dauginimusi - apie tai ir nerasau, neredaguoju... Apie ginklus, taktika, psichologija, kompiuterius, prasiutizma ar dar kelias specifines sferas zinau gan nemazai, bet... rasyti negaliu, nes gausis, kad esu saliskas? Gausi, kad darau reklama sau, savo, bendraminciu idejoms, projektams internete? ir uz tai busiu ismestas? 8-) Soldier777 21:59, 2007 Sausio 4 (EET)

Niekas nekalbėjo apie jokį išmetimą. O straipsnius gali rašyti ir neminėdamas juose savęs ir bendraminčių. Verčiau mažiau tuščiai šnekėk, o pasižiūrėk, kaip yra parašyti kiti straipsniai. --Nomad 22:15, 2007 Sausio 4 (EET)
Visos kitos reikšmės turėtų būti iškeltos į atskirą straipsnį Digeriai (reikšmės), nes kitos reikšmės menkai siejasi su pagrindine.--Dirgela 22:05, 2007 Balandžio 22 (EEST)