Aptarimas:Conor McGregor

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Skyriai su vienguba lygybe (= Skyrius =) paprastai nenaudojami visai. Straipsnyje aukščiausio lygio skyriai prasideda nuo dviejų lygybių, tuomet visi vidiniai turi vis po vieną lygybę daugiau. Jei yra kabutės, nereikia kursyvo, ir atvirkščiai. Vietoje Jr. turbūt turėtų būti Jaunesnysis, paprastai taip lietuviškai rašoma, nebent dabar yra kitokios taisyklės. Kiekvienas sakinys skyriuje Kontroversijos privalo būti pagrįstas šaltiniais, Vikipedija taiko griežtas taisykles gyvų žmonių biografijų straipsniams, kad išvengti teismų :) Datos lietuvių kalboje nurodomos paprastai metai, mėnuo, diena, pvz., 1988 m. liepos 14 d., o ne „liepos 14 1988 metais“. Išnašą į šaltinį geriau dėti po datos, o ne po žodžio gimė, kad jis gimė turbūt abejonių nėra ir be šaltinių. Stilių irgi reikia vietomis pataisyti, pvz., toks išsireiškimas:

šis parduotas bilietų kiekis tapo didžiausiu iš visų mišriųjų kovos menų renginių.

Juk turbūt ne parduotas bilietų kiekis buvo renginys, o pačios kautynės :) papildymas - iš kelinto karto perskaitęs supratau, kas čia norėta pasakyti, klaidos turbūt nėra, bet vis tiek gerai būtų suformuluoti kažkaip aiškiau. --Nomad (aptarimas) 10:59, 10 gruodžio 2020 (EET)[atsakyti]

Ačiū už pastabas - pakeitimus atlikau. Tik nepavyko kitaip suformuluoti sakinio "o šis parduotas bilietų kiekis tapo antru didžiausiu iš visų bokso renginių Šiaurės Amerikoje."