Aptarimas:C

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Reikėtų šitą straipsnį ištrinti, nes viską kas buvo straipnyje C perkėliau į C (reikšmės), kad būtų galima naudoti { {otheruses|C} }, o visą C (raidė) turinį perkėliau į C. Dabar šitas straipsnis nereikalingas. Tuo pačiu, reikėtų pakiesti šabloną { {Lotyniškasis alfabetas} } ir vietoje C (raidė), nustatyti C. Ačiū už supratimą. --Sevas 10:18, 2007 rugsėjo 22 (EEST)

Knutux, ar bandėte kada naudoti šablonėlį {{otheruses|C}} ? Pabandykite ir gal suprasite, kad atsiranda lentelė, kurioje duodamos nuorados į C (reikšmės). Apie kokia pirmenybę kalbat? Jei straipsnio C pirmenybę siūlote teikti angliai, tai B suteikti bromui, o N azotui? Juk aišku, kad kalbame apie raidę. --Sevas 20:02, 2007 rugsėjo 24 (EEST)
Šiaip tai teko kelis kart naudoti tą otheruses tada kai sukūriau ir dar keliasdešimt kartų vėliau. Bet nematau kuo čia susiję su diskusijos objektu. O pirmenybių aš kaip tik siūlau atsisakyti, o ne kam nors suteikti. knutux 08:50, 2007 rugsėjo 25 (EEST)
Aš manau, reikia sukurti straipsnį C, kuriame būtų iš pradžių aprašyta apie raidę, o vėliau pateiktas jos naudojimas, pvz., žymėjimų sąrašiukas (chemijoje, fizikoje, etc). Panašiai, kaip dabar padariau G, nors ją irgi dar reiktų aptvarkyti. Analogiškai su visomis kitomis raidėmis. Tada nereikėtų jokių C (raidė), C (reikšmės) ir taip toliau. Viskas viename. --Nomad 21:22, 2007 rugsėjo 24 (EEST)
Tai šitaip (kaip G pakeista) praktiškai ir gaunasi disambig, tik be skydelio. Bet variantas visai geras, per daug nenuskriaudžiant nei vienos reikšmės. knutux 08:50, 2007 rugsėjo 25 (EEST)