Aptarimas:BitTorrent

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pavadinimo keitimas[redaguoti vikitekstą]

Kadangi pagalboj nieko apie tai neradau neradau, tai turiu klausimą dėl straipsnio pervadinimo, tiksliau pavadinimo keitimo. Noriu jį pakeisti iš Bittorrent į BitTorrent (toki koks ir turi būti, [1], [2]), tačiau neesu niekada to daręs ir nelabai žinau ar nebus jokių neigiamų padarinių (neveikiantys linkai kituose straipsniuose ir panašūs dalykai). Gal kasnors galėtų paaiškinti ar nieko blogo nenutiks arba pats pakeisti, nes aš bijau ką nors sulaužyti. --Stone 17:42, 10 Birželio 2006 (EEST)

Pervadinimas keičiant vieną raidę tikrai nieko nesugadins - senesnės nuorodos (Bittorrent) ves ten pats, nes puslapis pasidarys nukreipiančiuoju. Vienintelis galimas šalutinis efektas - jei jau yra nukreipiančiųjų straipsnių, susikurs taip vadinami dvigubi nukreipimai, kuriuos reikia pataisyti rankomis. knutux 13:59, 11 Birželio 2006 (EEST)

Ačiū už informaciją, dabar jau supratau kaip čia kas veikia. Išsiaiškinau kas tiek dvigubi nukreipimai. Pavadinimą pataisiau ir nuorodas kituose straipsniuose pakeičiau iš Bittorrent į BitTorrent (nebūtina, bet nepakenks). --Stone 00:18, 12 Birželio 2006 (EEST)