Aptarimas:Arch Linux

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Taip, Judd sutikimas yra.

Copyright 2002-2005, Judd Vinet <jvinet@zeroflux.org>

Vertimas : Virginijus Magelinskas aka /dev/null <admin@system-admins.net>

Kaip suprasti Copyright? Tokios informacijos čia laikyti negalima, jis privalo būti GPL. Beto straipsnis yra panašesnis į žurnalo neobjektyvią apžvalgą, o ne į rimtą Enciklopedijos straipsnį. Štai kaip turėtų atrodyti viskas:

http://en.wikipedia.org/wiki/Arch_Linux

Čia yra neapžvalga :) Obsrv 01:52, 20 Lapkričio 2005 (EET)

Copyright reiškia tik kas nustato autorines teises. Taigi galėčiau rašyti šitą žodį po kiekvieno savo sakinio, bet tai nereiškia, kad jis nėra GPL. Nereikėtų šito žodžio bijoti. Dirgela 10:21, 20 Lapkričio 2005 (EET)

Informacija imta iš ArchLinux about puslapio null


Dar tas paveiksliukas kliūna. Arch pateikiama be jokios grafinės aplinkos, tai tas paveiksliukas su KDE gali netgi suklaidinti. Reikia tik isivaizduot vartotoją kuris čia prisižiūri KDE, isirašo Arch ir atsiduria koncolėje. 01:02, 2007 Balandžio 9 (EEST)~

Labai būtų įdomu pažiūrėti žmogų, kuris mokėtų ir norėtų susiinstaliuoti linux pagrindo ar panašią sistemą ir vėliau nesugebėtų konsolėje dirbti. Paveiksliukas gi čia skirtas ne produkto reklamavimui, tiesiog unikaliai iliustruoti sistemą. Piešimo programas suinstaliavus gi irgi nebūna mandrų piešinių kol nenusipieši, bet iliustracijose piešiniai labai tinka. Tas pats ir čia - jei yra galimybė suinstaliuoti KDE, reiškia iliustracija korektiška (nes nevaizduoja kažko visiškai kitko). knutux 07:49, 2007 Balandžio 12 (EEST)

Nepriklausomai nuo to kas ką moka ir ko ne ir ar yra tai reklama ar ne negalima dėti paveiksliuko apie tai ko tiesiog nėra. Tai paprasčiausiai klaidingos informacijos pateikimas. 02:09, 2007 Balandžio 14 (EEST)02:09, 2007 Balandžio 14 (EEST)~~

Tada gal gali atsakyti į vieną paprastą klausimą - ar ArchLinux galima susiinstaliuoti grafinę aplinką, KDE ir kitas programas, kad išgauti pavaizduotą screenshot'ą? knutux 09:00, 2007 Balandžio 16 (EEST)