Pereiti prie turinio

Aptarimas:Algirdas Lukas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Trinti: Nematau jokio reikšmingumo, rašoma tik kad surengęs parodą. --Nomad 00:10, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)

Nesutinku su trynimu...grožinio tipo informaciją pašalinau, bet informacija apie dailininką gali likti. Kartoju kad yra per daug subjektyvu nuspręsti, kas turi būt ir neturi būt wikipedijoje..o jeigu vis dėl to sekti tuom kas parašyta Wales'o tai jis skelbė kad wikipedijos galutinis tikslas yra aprašyti visus svarbesnius ar mažiau svarbius reiškinius žemėje..:)... ausis aptarimas 00:14, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)
Nuspresti kas turi būti ir kas neturi būti vikipedijoje nėra „per daug subjektyvu“. Kažkokią politiką šiuo klausimu turi visos vikipedijos, tame tarpe ir mūsų. Visos sprendžia, kas gali būti ir kas negali. --00:27, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)
Nesutinku su trynimu.. rašoma ne, kad surengęs parodą, o kada surengęs parodą. Beabėjo šiek tiek kvepia reklama, bet taip kaip yra galėtų ir likti. --GODhack 00:16, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)
Gerai būtų, kad nuomonės apie reikšmingumo objektyvumą, subjektyvumą ir pan. kaip nors atsirastų Wikipedia:Reikšmingumas aptarime, o tai dar liksime su neaptarta taisykle... Pagal dabartinę formuluotę straipsnis turbūt trintinas. Tam, kad jis būtų išsaugotas, reikėtų rasti, ką apie dailininką rašė kas nors kitas - gal vietos spauda aprašė parodą, o gal „Literatūra ir menas“? Detaliau apie reikšmingumą siūlyčiau peržiūrėti en:Wikipedia:I wouldn't know him from a hole in the ground ir en:User:Uncle G/On notability. --Martynas Patasius 02:03, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)
Palikti, nes yra įtrauktas į tokius sąrašus kaip IŠKILŪS ŽEMAITIJOS DAILININKAI, MUZIKAI, TEATRALAI, ARCHITEKTAI, FOTOMENININKAI bei tam pačiam psl. prie iškiliausių tapytojų Iškiliausi tapytojai. Manau, tai pakankamas reiškingumo įrodymas. --Atlantas 10:36, 2007 rugpjūčio 19 (EEST)
Patekimas į sąrašus dar nėra reikšmingumo įrodymas, tokiu įrodymų būtų biografijos aprašymas kokiam nors nepriklausomam leidinyje. knutux 07:40, 2007 rugpjūčio 20 (EEST)
Esmė tame kad taip galima iki begalybės filosofuot...patekęs, nepatekęs...o jeigu jau patekęs, tai tada nepatinka to leidinio svarba...aš nenoriu čia su jumis konfrontuot, bet sutikit, kad iš esmės jūs reiškiat tik savo nuomones šiuo klausimu o ne per daugiausiai objektyviai vertinat šio dailininko svarbą ar tai nesvarbą,,nes tiesiog kaip matau jūs apie jį nesat girdėję ir jau tai vertinat kaip pagrindinį faktorių šio straipsnio trynimui...jis yra eksponuojamas normaliose parodose menininkas (nacionalinis dailės muziejus manau nėra toks jau nežinomas parodų centras:), tai manau tai yra pakankamas pagrindas palikti šio menininko įrašą vikipedijoje..

va pora vietų kur dar galima rasti jo pavardę: nacionaliniam parodų centre Latgaa sąrašai--... ausis aptarimas 14:39, 2007 rugpjūčio 20 (EEST)