Aptarimas:Agripina Valančauskienė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Nepykit, bet straipsnis "idomus". Tokių žmonių kaip ši mokytoja Lietuvoje tūkstančiai. Nors tūkstantiniai straipsniai turėtų būti bent kiek daugiau informatyvūs. Algirdas 17:13, 20 Liepos 2006 (EEST)
Panašu kad straipsnis neatitinka kriterijų (mokytojams yra du punktai "Turintys mokytojo-eksperto kvalifikaciją" ir "Dėl savo veiklos žinomi ir akivaizdžiai išsiskiria savo veikla, įtrauktina į miesto, miestelio istorijos metraščius, archyvus, leidinius"), todėl reiktų svarstyti šalinimą. knutux 07:27, 21 Liepos 2006 (EEST)
Deje ne, tokiu mokytoju, kuriu studentu nuosimtis, kurie gauna veliau aukstaji is islavinima yra dvigubai didesnis, nei rajono vidurkis yra vos vienas per istisa Skuodo rajona ir vos keletas visos Lietuvos mastu. Pleckaitis
Tvirtinant tokius dalykus reikėtų šaltinių ir skaičiavimo metodikos (kiek suprantu ji nėra vienintelė tų "pažangiųjų" moksleivių mokytoja, tai kodėl nuopelnai priskiriami jai?). Be to, tai nepakankamas kriterijus patekimui į Vikipediją - tam reikia kad būtų aprašymai žiniasklaidoj ir pan (žr vikipediškumo kriterijų puslapyje). knutux 07:53, 21 Liepos 2006 (EEST)