Pereiti prie turinio

Aptarimas:2009 metų Lietuvos-Rusijos konfliktas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Bereikalingas politinių žingsnių sureikšminimas (tuo labiau akivaizdžiai nukreiptas prieš Rusiją ;)), negi aprašinėsim kiekvieną diplomato išsiuntimą ar kokį netokį gestą Lietuvos atžvilgiu?--Atlantas 22:34, 2009 rugpjūčio 13 (EEST)

Manau, kad, jei šis straipsnis yra parašytas anglų ir tailandiečių kalbomis - jis privalo būti, nes atitinka straipsnio būtinumo kriterijus. Straipsnis nėra nukreiptas prieš nieką, tiesiog straipsnyje aprašomas įvykis. Jei vadovautis tokia logika - galbūt neverta būtų aprašyti Pirčiupių tragedijos, nes straipsnis būtų nukreiptas prieš Vokietiją? Ar gal neverta būtų rašyti straipsnio apie rugsėjo 11, juk jis būtų tokiu atveju nukreiptas prieš Alkajeda. Manau, kad faktai turi būti aprašomi, o pats įvykis yra svarbus ir reikšmingas, nes paliečia nemažą dalį žmonių. Šį įvyki aprašo nemažai Lietuvos ir kitų šalių žiniasklaidos priemoniųSamogitia 09:48, 2009 rugpjūčio 14 (EEST)
Šis įvykis palietė labai menką dalį žmonių ir tėra ekonominės reikšmės, o anglų ir tailandiečių vikipedijose straipsniai sukurti to paties naudotojo iniciatyva. Dirbtinis reikalo išpūtimas. Hugo.arg 11:59, 2009 rugpjūčio 14 (EEST)