Aptarimas:Šiaurės Korėjos politinė situacija (2004)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar neužtektų tokį straipsnį prijungti prie Šiaurės Korėjos politinė sistema arba Šiaurės Korėjos istorija ? Nes dabar gaunasi keistas toks straipsnis - ištrauka istorijos, pasakojama ne tik 2004 metų įvykiai (kaip parašyta pavadinime), bet ir ankstesni bei vėlesni, jau įvykę dalykai dėstomi esamuoju laiku, įdėta ir truputis subjektyvumo. knutux 12:55, 2006 Spalio 26 (EEST)

Kuo remiantis parašytas str., nes pvz. man atrodo abejotinas šis tekstas, be šaltinių? --Atlantas 13:25, 2006 Spalio 26 (EEST)
Straipsnį išverčiau iš Rusiškos viki, jis Rusiškoje atitinka mūsų Politinę situciją. Siulyčiau jį pervadinti į Šiaurės Korėjos politinė situacija o ŠK politinė situacija pervadinti į Šiaurės Korėjos parlamentas ar jį palikti tokį pati. ŠK labai atakuojama kraštutinių pažiūrų žmonių, tai kai parašai ką nors daugiau tai mažiau lenda. T 12:24, 2006 Spalio 27 (EEST)
Šiaurės Korėjos politinė sistema kol kas nelabai yra informacijos, tai geriau sujungti ir tiek (šitą naudojant kaip pagrindą, o apie parlamentą padaryti skyrelį. knutux 12:35, 2006 Spalio 27 (EEST)