Šablono aptarimas:Reg

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Aš maniau, kad šis šablonas skirtas įdėti į tų anoniminių vartotojų puslapį, kurie aktyviai prisideda prie vikipedijos. Bent jau atlieka nemažai pakeitimų kažkuriame viename straipsnyje ar panašiai. Tačiau atrodo, kad jį dėliojate visiems IP, kurie nors kaip čia pasireiškia, tebūnie pataiso viename straipsnyje vieną kablelį, kuris užkliuvo už akių skaitant. Nekalbu jau apie atvejus, kai kas nors sumąsto pasiūlyti užsiregistruoti ką tik užblokuotiems IP :)

Asmeniškai manau, kad toks šablono naudojimas yra beprasmis ir nereikalingas. Vikipediją tam ir gali redaguoti kiekvienas - net ir nesiregistravęs - kad net ir neketinantys ir nenorintys rimčiau čia prisidėti skaitydami galėtų pataisyti smulkias klaideles ar panašiai. Kita vertus, jei jau daugumai atrodo, kad kiekvieną užtiktą IP adresą būtina įkalbinėti registruotis, turėtų tam būti lengvesnis kelias. Gal tiesiog įdėti šį tekstą į šabloną, ir nereikės dėlioti rankomis.

--Nomad 20:49, 2007 Gegužės 20 (EEST)

Ar jums gaila, kad bus vikyje toks šablonas, tarp kitko jis ir padeda, nes registruotus naudotojus lengviau atpažinti, o neregistruotieji gali lengviau gauti info. O šis šablonas, galėtų iš vis būti visų anoniminių naudotojų aptarimų puslapiuose. matasg aptarimas 20:51, 2007 Gegužės 20 (EEST)
Na tiesiog matosi daug beprasmiškos veiklos - jei tikrai tokį šabloną reikia įdėti visiems anonimams tą galima padaryti pakoregavus tekstą, kurį ir dabar mato anonimai.--Dirgela 22:40, 2007 Gegužės 22 (EEST)

Geriau palikti seną tvarką reg mesti tik tiems, kurie daugiau prisideda ir viskas.--Atlantas 22:54, 2007 Gegužės 22 (EEST)